Παναγιώτης Καρίπογλου : Τους ¨¨χαλάσαμε τη σούπα ¨¨

-λήψης-3.jpg

Στο Εφετείο Θεσσαλονίκης ο Δικηγορικός Σύλλογος Σερρών , παραστάθηκε στη δική της έφεσης κάποιων μελών ενός Σωματείου , που για τον Εισαγγελέα Σερρών και για εμάς , έχει ασαφείς σκοπούς και επιδιώξεις ( τουλάχιστον ) .
Στη Δίκη από την πλευρά των μελών του σωματείου μετείχαν τρεις ουσιαστικά δικηγόροι , ένας ακόμη που τους συμπαραστεκόταν και ο πανεπιστημιακός – νομικός κ Τσιτσελικης .
Επίσης προς υποστήριξη τους υπήρχαν «αλληλέγγυοι» αγνώστου ταυτότητας , οι οποίοι μετά το τέλος της δίκης , μας επιτέθηκαν και μας προπηλάκισαν .
Μεσα στην ταραχή που προκάλεσαν μια καθηγήτρια ,δήθεν υπερασπίστρια των ανθρωπίνων δικαιωμάτων , αμφισβήτησε και την ελληνική καταγωγή μας .
Τέλος στη συνοδεία υπήρχε και ο πάντοτε αντικειμενικός και ανεξάρτητος «δημοσιογράφος της Deutsche Welle ( γι αυτόν θα μιλήσουμε άλλη φορά ) .
Επειδή καταλαβαίνουμε ότι με τα ιστορικά στοιχεία και τα ντοκουμέντα που καταθέσαμε στο Δικαστήριο τους «χαλάσαμε τη σούπα» , αντιλαμβανόμαστε την πικρία , δεν ανεχόμαστε όμως τα χυδαία σχόλια .
Συνιστούμε ψυχραιμία .
Και μια συμβουλή από την ψυχιατρική επιστήμη : «Ό,τι βλέπουμε, εξαρτάται κυρίως από αυτό που ψάχνουμε να βρούμε» .

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΙΠΟΓΛΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΕΡΡΩΝ 

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top