Με αγιασμό θα ραντίζονται όλα τα αεροσκάφη που φθάνουν στο Ελευθέριος Βενιζέλος

agiasmos-aeroplana-tovatraxi.com_.jpg

Ειδικά τροποποιημένες υδροφόρες γεμάτες αγιασμό που θα ψεκάζουν τα αεροσκάφη που φθάνουν και αναχωρούν από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος επιστρατεύει η κυβέρνηση, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, μετά τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Αμβρόσιου ότι ο αγιασμός είναι σε θέση να εξουδετερώσει τον κορωνοϊό, πυροσβεστικά οχήματα σε συνεργασία με την Εκκλησία θα γεμίσουν με τόνους αγιασμού, με τον οποίo θα ψεκάζουν όλα τα εισερχόμενα και εξερχόμενα σκάφη στο αεροδρόμιο.

Παράλληλα, οι αεροπορικές εταιρείες της χώρας ήδη έχουν προχωρήσει στην ταχύρρυθμη εκπαίδευση ιερέων στον χειρισμό αεροσκαφών, ώστε να αναλάβουν την πραγματοποίηση πτήσεων έως ότου βρεθεί εμβόλιο για τον ιό. Οι ιερείς αυτοί θα μπορούν να πραγματοποιούν και λειτουργίες εν πτήσει, τη λεγόμενη και λειτουργία πτήσης.

Τέλος, η κυβέρνηση μελετά το ενδεχόμενο το μέτρο να επεκταθεί και στις μεγάλες πόλεις της χώρας, όπου αύρες της αστυνομίας γεμάτες αγιασμό θα περιφέρονται στους δρόμους και θα ψεκάζουν πολίτες χωρίς προειδοποίηση.

Την είδηση μας μετέφερε η αναγνώστρια της σελίδας Erisa Desu

 tovatraxi.com

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top