ΝΟΔΕ Σερρών : Χατζηβασιλείου VS ΝΕ Σύριζα

-νηπιαγωγειο2020-03-16_124641.jpg

Απάντηση στην χθεσινή ανακοίνωση της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Σερρών για την παραχώρηση κτηρίου του ΟΑΕΔ στο Δήμο Σερρών:

Ο πρώην Δήμαρχος Σερρών Π. Αγγελίδης ζήτησε τον Ιούνιο του 2016 εγγράφως από τον ΟΑΕΔ την ανανέωση της παραχώρησης του κτηρίου που εδώ και χρόνια στεγάζει το 8ο Νηπιαγωγείο Σερρών (στον Άγιο Νικήτα) και την παραχώρηση του κτηρίου για το οποίο συζητούμε σήμερα (επί της Μεραρχίας).

Η Διοίκηση του ΟΑΕΔ επί ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκε να απαντήσει είτε θετικά είτε αρνητικά στον Δήμο Σερρών, επί δύο ολόκληρα χρόνια. Μετά από 23 μήνες και συνεχόμενες πιέσεις του Δήμου, ο ΟΑΕΔ, απέστειλε μια κολοβή απάντηση το Μάιο του 2018: ανανέωνε την παραχώρηση του κτηρίου του 8ου Νηπιαγωγείου, χωρίς να πει λέξη για το κτήριο του ΟΕΚ επί της Μεραρχίας. Επισυνάπτω όλα τα σχετικά έγγραφα.

Οι δικαιολογίες της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ότι το κτήριο δεν παραχωρήθηκε διότι φιλοξενούσε αρχεία της υπηρεσίας, δεν προκύπτουν από τα έγγραφα.
Την περίοδο 2016-2019, επί ΣΥΡΙΖΑ, ο ΟΑΕΔ αρνήθηκε την παραχώρηση του ακινήτου του ΟΕΚ χωρίς δικαιολογία.

Ο σημερινός Δήμαρχος Α. Χρυσάφης έστειλε εκ νέου το αίτημα στην σημερινή Διοίκηση του ΟΑΕΔ, τον Δεκέμβριο του 2019. Μέσα σε λιγότερο από τρεις μήνες, ο Διοικητής και το ΔΣ του ΟΑΕΔ ενέκριναν ομόφωνα το δίκαιο αίτημα του Δήμου, προκειμένου να στεγαστεί εκεί ένα νηπιαγωγείο και έτσι να μειωθούν οι δαπάνες ενοικίασης άλλων χώρων στην πόλη.

ΥΓ: Στη δήλωσή μου την περασμένη εβδομάδα δεν υπάρχει καμία αναφορά του τύπου «κατόπιν ενεργειών μου», για την οποία με κατηγορεί η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ. Καλώ τη ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ να αφήσει τις μικροπολιτικές επιθέσεις και να ασχοληθεί με τα πραγματικά προβλήματα των συμπολιτών μας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top