Ηλίας Γκότσης : Θυμάστε το κίνημα Δεν Πληρώνω ???

5-1.jpg

Με αφορμή το <<πάθημα >> του συμπολίτης μας ο οποίος πιστεύοντας τις προεκλογικές υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ δεν πλήρωνε τα διόδια με αποτέλεσμα σήμερα ο ..λογαριασμός που οφείλει να έχει φτάσει τις 22.000 ευρώ .Ο αντιδήμαρχος Σερρών Ηλίας Γκότσης αναρωτιέται αν θυμόμαστε το κίνημα του δεν πληρώνω .Και εμεις Ηλία ψάχνουμε τους Σερραίους που διαδήλωναν για τον ΕΝΦΙΑ .Ψάχνουμε τους Σερραίους ..αγανακτισμένους που πετούσαν τα αυγά στην Μεραρχίας .

Ilias Gotsis

Ο μέχρι πρότινος συμβασιούχος αρχαιολόγος και νυν άνεργος, πρέπει να πληρώσει τα πρώτα 8.500 ευρώ μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου
Θυμάστε το κίνημα «Δεν Πληρώνω», το οποίο υποστήριζε με όλες τις δυνάμεις του ο ΣΥΡΙΖΑ, όταν βρισκόταν στην αντιπολίτευση; Ο Γιώργος Θεοφάνους ήταν ένας από εκείνους τους πολίτες, οι οποίοι πίστεψαν πως ο Αλέξης Τσίπρας και τα στελέχη του κυβερνώντος – πλέον – κόμματος, θα έμεναν πιστοί στα λεγόμενά τους. Τα πράγματα όμως, δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμενε. Ένα χρόνο μετά την εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, ο μέχρι πρότινος συμβασιούχος αρχαιολόγος και νυν άνεργος, καλείται να πληρώσει 22.000 ευρώ στην εφορία, για μη καταβολή διοδίων ύψους 420 ευρώ!

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top