Δήμος Σιντικής : Καμπανάκι κινδύνου από την πυροσβεστική για την δομη φιλοξενίας

90813411_144139800438231_1055206338583330816_o.jpg

Τον κώδωνα του κινδύνου, για την άσχημη κατάσταση που μπορεί να δημιουργηθεί στη Δομή Μεταναστών στο Κλειδί, κρούει ο διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σιδηροκάστρου κ.Σωτήρης Ταλίμης, εξαιτίας των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που ξεκίνησαν σήμερα και θα διαρκέσουν τις επόμενες μέρες, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
“Αν επαληθευτούν τα καιρικά φαινόμενα ,τα οποία αναφέρουν από σήμερα βράδυ και όλη την ερχόμενη εβδομάδα , για ισχυρές βροχοπτώσεις ,το Κλειδί πλημμύρισε. Το ρέμα εκεί κατεβάζει τόνους νερό από τα βουνά… Δεν θα μείνει ούτε σκηνή, ούτε συρματόπλεγμα….” έγραψε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.
Με παλαιότερη ανάρτηση επίσης, ο διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σιδηροκάστρο, είχε καυτηριάσει το γεγονός πως πριν τη χωροθέτηση της Δομής στο Κλειδί, δεν είχε ερωτηθεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία για το εάν ο χώρος είναι κατάλληλος από θέμα πυρασφάλειας.
Σχεδόν 200 μ. απέχει το δημαρχείο Σιντικής από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο. Κατά τις πολύωρες συζητήσεις και αναζητήσεις τοποθεσιών με τους στενούς του συνεργάτες (με βασικό κριτήριο τα ψηφαλάκια) ο δήμαρχος κ.Φώτης Δομουχτσίδης όχι μόνο δεν πήγε να συζητήσει το θέμα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, αλλά ούτε μπήκε στον κόπο να σηκώσει το τηλέφωνο και να ζητήσει τη γνώμη του κατ΄εξοχήν αρμόδιου. Εάν συμβεί οτιδήποτε στο Κλειδί, υπάρχει υπεύθυνος 

ΠΗΓΗ 

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top