Π.Ε Σερρών : ¨¨Αντιτηλεοπτικός ¨¨ αλλά ουσιαστικός ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος

-λήψης-3-7.jpg

Μακρυά από τις τηλεοπτικές κάμερες ( σε βαθμό παρεξηγήσεως ) παραμένει ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος .όμως αυτό δεν σημαίνει οτι δεν πράττει ( και με το παραπάνω ) τα όσα πρέπει στην μάχη να κρατηθεί ο νομός Σερρών όσο το δυνατόν καλύτερα θωρακισμένος στην μάχη με την πανδημία του κορονοιου .

Την Κυριακή  22 Μαρτίου το πρωί ο αντιπεριφερειάρχης επικεφαλής κλιμακίου υπαλλήλων και γιατρών της Δ/νσης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας  ( τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας )  βρέθηκε στην Ορεινή .Ο λόγος ήταν οτι στο τοπικό διαμέρισμα επικρατούσε από το πρωι του Σαββάτου μεγάλη αναστάτωση αφού η γιατρός που νοσεί από κορονοιο ασκούσε ρκ περιτροπής καθήκοντα αγροτικού ιατρού στο χωριό.

 Σε συνεργασία  με την Πρόεδρο της Κοινότητας, οι κάτοικοι ενημερώθηκαν από τους γιατρούς .Δόθηκαν απαντήσεις στα πολλά ερωτήματα .Ενώ μοιράστηκε και  σχετικό υγειονομικό υλικό (γάντια, αντισηπτικό υγρό).

Κινήσεις ουσίας που πραγματικά βοηθούν .


ΥΓ : Να σας πω οτι επειδή η επίσκεψη είχε προγραμματιστεί από το Σάββατο και <<διέρρευσε >> ο αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε οτι υπήρχε πρόθεση για <<τηλεοπτική κάλυψη >> της επίσκεψης .όμως απάντησε  κατηγορηματικά  αρνητικά

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top