Δικηγορικός Σύλλογος Σερρών : Τραπεζικός λογαριασμός για αγορά υλικών για το νοσοκομείο

-λήψης-6-4.jpg

Μετά από παράκληση πολλών συμπολιτών μας , ο Δικηγορικός Σύλλογος Σερρών δίνει σήμερα στη δημοσιότητα τραπεζικό λογαριασμό , όπου ο καθένας που επιθυμεί να μπορεί να καταθέτει χρήματα για την αγορά υλικών που χρειάζεται το Νοσοκομείο Σερρών .
Για εμάς είναι καλύτερο ο καθένας να επικοινωνεί με το Νοσοκομείο και να αγοράζει μόνος του ό,τι του συνιστούν η Διοίκηση και οι Κλινικές.
Επειδή όμως πάρα πολλοί συμπολίτες μας είτε δεν μπορούν να προβούν σε αγορές είτε κωλύονται από άλλους λόγους , μας ζήτησαν να προβούμε στην ενέργεια αυτή .
Έτσι από σήμερα ενεργοποιούμε τον με αριθμό
GR81 0172 2570 0052 5702 6005 24
Λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς , που ανήκει στον Δικηγορικό Σύλλογο Σερρών για τη συνεισφορά οιουδήποτε το επιθυμεί .
Ο λογαριασμός αυτός θα διαχειρίζεται από τριμελή επιτροπή που θα αποτελείται από τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου , Παναγιώτη Καρίπογλου , την Ταμία του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών , Δέσποινα Γκόγκα και τον Συμβολαιογράφο Σερρών , Ιωάννη Λαϊνά ,οι οποίοι και θα δημοσιοποιήσουν το ποσό που θα συγκεντρωθεί και τα υλικά που θα αγοραστούν , τον Σεπτέμβριο του 2020 , εφόσον έχουμε τελειώσει με το καλό από την πανδημία και δεν απαιτηθεί παράταση της συγκέντρωσης χρημάτων .
Ενημερώνουμε ότι η κίνησή μας αυτή έγινε κατόπιν ενημέρωσης της Τράπεζας Πειραιώς και είναι σύμφωνη με το Νόμο .

Παναγιώτης Καρίπογλου 

Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών 

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top