ΜΕ ΤΟΝ ΙΟ ΘΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΜΕ ΤΟ… ΚΡΑΤΟΣ

ImageGen.ashx_-11.jpg

Ποιος έχει το κουμάντο στον μεγάλο αγώνα ενάντια στον κορονοϊό; Βιάζομαι να πω ότι πολλά θα αλλάξουν μ’ αυτή την ιστορία που μας βρήκε. Και προς το παρόν είμαστε με δεμένα τα μάτια, διότι δεν ξέρουμε τι ξημερώνει αύριο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα αυξάνονται τα νούμερα των νεκρών κι εκείνων που έχουν προσβληθεί απ’ αυτό το κέρατο.

Τίποτα δεν ξέρουμε ”μέχρι νεωτέρας”. Μέχρι να βγει το φιρμάνι τους ζυγούς λύσατε… Είστε ελεύθεροι να βγείτε από το τσαρδί σας και να μπείτε πάλι στους γνωστούς, τους κανονικούς ρυθμούς κοινωνικής ζωής.

Άλλο λέγαμε. Ότι μεγαλώσαμε να αντιμετωπίζουμε σαν εχθρό το κράτος (φώτο). Το άδικο, το άπονο, το αδιάφορο και ανίκανο κράτος. Και έγινε ήδη η μεγάλη τούμπα. Ο περισσότερος κόσμος σήμερα είναι ευχαριστημένος από το κράτος. Και επόμενο είναι να τα περιμένει όλα από το κράτος. Από τον κρατικό μηχανισμό. Τα κρατικά νοσοκομεία, τους κρατικούς γιατρούς, τους κρατικούς αστυνομικούς, τους κυβερνητικούς υπουργούς.

Γιατί να μην είναι με το κράτος στα δύσκολα ο άλλος, όταν το κράτος ξυπνάει. Όταν αξιοποιεί τις δυνατότητες του, τα μέσα του, το κάθε μορφής προσωπικό του

http://www.apodytiriakias.gr/

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top