Λαικη Συσπείρωση Σερρών : Καταγγελία για την επίθεση κατά του προέδρου της Κερκίνης

-λήψηςξσσυ.jpg

Τις τελευταίες ημέρες οι κάτοικοι των χωριών του Δήμου Σιντικής γίνονται μάρτυρες λεκτικών επιθέσεων από άτομα που επιδιώκουν να σπείρουν τον ρατσισμό και την ξενοφοβία.

Πάνω στο δράμα που ζούνε οι πρόσφυγες και μετανάστες στην κλειστή δομή στην περιοχή Κλειδί, προσφέρθηκαν να βοηθήσουν με διάφορα είδη ιματισμού και Α΄ανάγκης κάτοικοι από τα περισσότερα χωριά τις γύρω περιοχής. Φαίνεται πως ορισμένοι δεν αποδέχονται την αλληλεγγύη που δείχνουν πρόεδροι των χωριών , τις αυτή του προέδρου τις Κερκίνης. Μαρκάρισαν το αυτοκίνητό του, με φασιστικό σήμα, διότι εξέφρασε δημόσια την άποψή του.

Η Λαϊκή Συσπείρωση καταδικάζει την άνανδρη και θρασύδειλη αυτή επίθεση που στόχο έχει να φοβίσει και  να απειλήσει όποιον δίνει βοήθεια στα θύματα του εκμεταλλευτικού συστήματος από το οποίο γεννάται η φτώχεια, ο πόλεμος και η προσφυγιά.

Καλεί όλο το λαό τις Σιντικής να πάρει θέση και να απομονώσει όσους θέλουν να ποτίσουν την περιοχή τις με το μίσος και την ξενοφοβία.

Να δυναμώσουμε  τη φωνή που ζητάει να απεγκλωβιστούνε αυτοί οι άνθρωποι από την τη Σιντική και τη χώρα μας.

Να σταματήσει τώρα κάθε συμμετοχή τις Ελλάδας τις ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και τις επεμβάσεις που γεννάνε την προσφυγιά. 

8/4/2020

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top