Σταματήστε να κοροιδεύετε τον κόσμο.

.jpg

Με κάκιστη εικόνα και ήχο τα Σερραικά τηλεοπτικά κανάλια προσπαθούν να προβάλλουν τις ιερές ακολουθίες από τον Ιερό Ναό των Παμμέγιστων Ταξιαρχών της Μητρόπολης Σερρών. Με ενα “μπούσουλα” από το 1999 συνεχίζουν κάθε χρόνο στο ίδιο πλαίσιο χωρίς ίχνος βελτίωσης.

Οι καημένοι “πρωταγωνιστές” που πολλές φορές φαίνονται αμήχανοι μπροστά στο τηλεοπτικό φακό που τους απαθανατίζει live να ξυθούν, ή ν αλλάξουν στάση , να καθαρίσουν τα γυαλιά τους ενώ η κάμερα να πηγαίνει πέρα δώθε σαν να είναι η καμπάνα στο καμπαναριό. Φέτος το κακό τρίτωσε αφού εκτός των τηλεοπτικών σταθμών . Μέρος στον διαγωνισμό για την χειρότερη τηλεοπτική παραγωγή . Παίρνει και νεόκοπο web site που το αφεντικό του ονειρεύεται να γίνει καναλάρχης, ηχολήπτης , μοντέρ και “μεγάλο” αφεντικό της ηγεσίας. Βέβαια η πλειοψηφία αυτών θέλει να πάρει το μπράβο του ιερατείου σε βάρος των καημένων τηλεθεατών που αν δείτε τις τηλεθεάσεις δεν μπορούν να γεμίσουν ούτε τα πρώτα καθίσματα των Αστεριών.

Η τοπική ηγεσία αδυνατεί να αντιληφθεί οτι όλα τα παραπάνω προκαλούν τον ειρωνικό γέλωτα των δημοτών . Και συνεχίζει να τους ταΐζει με χιλιάδες ευρώ. Τα οποία δεν πιάνουν και τόπο αφού οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι για πολλούς μήνες . Παρά τις αυτάρεσκες δηλώσεις μερίδας των τοπικών ιδιοκτητών ΜΜΕ για την υποτιθέμενη παρεμβάτικοτητα που έχουν στην διαμόρφωση της κοινής γνώμης . Είναι κοινό μυστικό πλέον οτι δεν μπορούν να επηρεάσουν ούτε το αποτέλεσμα των εκλογών για το 15 μελές στο 2ο Γυμνάσιο.

Σεβασμιότατε εσείς που κάνατε μια σοβαρή επένδυση στο ραδιόφωνο της Μητρόπολης σας αρέσει αυτή η εικόνα και ο ήχος; απορώ πως επιτρέπετε να “σκοτώνουν” τη δουλειά σας.

Επισυνάπτουμε και το ανάλογο έγγραφο του ΕΣΡ με αιτιολογία “μην σκοτώνεται την TV” για τους τηλεθεατές.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top