Σέρρες : Μπορούμε να αλλάξουμε σελίδα…από την βιβλιοθήκη ↔στο σπίτι;

-λήψης.png

Φέτος το Πάσχα θα είναι διαφορετικό για όλους μας. Τα παραδοσιακά έθιμα και φαγητά θα τα απολαύσουμε σε στενό οικογενειακό κύκλο. Η επίσκεψή μας στην εκκλησία δεν είναι δυνατή και η συμμετοχή μας στο Θείο Δράμα θα πραγματοποιηθεί από το σπίτι. Η φλόγα από το Άγιο Φως δεν θα ανάψει τις λαμπάδες μας, όμως μέσα από αυτό το εργαστήριο θα μάθουμε τι συμβολίζει το φως στην θρησκεία μας, στην επιστήμη, στην ποίηση, στην παράδοση και στην τέχνη. Μέσα από το φως θα βρούμε το αισιόδοξο μήνυμα να βγούμε από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε αυτές τις μέρες και να διασκεδάσουμε με αυτοσχέδια παιχνίδια μέσα στο σπίτι.

Στο παρόν email , επισυνάπτεται το αρχείο με τις οδηγίες του εργαστηρίου.
Προτείνουμε να κάνετε download και να μελετήσετε αρχικά τις οδηγίες.
Μπορείτε να παίξετε και να διασκεδάσετε μόνοι σας ή με την οικογένειά σας, παίζοντας παιχνίδια με το φως, να βγάλετε φωτογραφίες και να τις στείλετε στο email της βιβλιοθήκης serrelib@gmail.com! Εμείς θα τις αναδημοσιεύσουμε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης,για να μας συντροφεύσουν καθ’όλη τη διάρκεια του Πάσχα.
Μένουμε σπίτι, διαβάζουμε στο σπίτι! 

Για περισσότερα εργαστήρια, μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα μας   https://serrelib.gr/el/anakoinosi/mporoyme-na-allaxoyme-selidaapo-tin-bibliothiki-sto-spiti.
Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους, με υγεία!

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top