Χρήστος Μέγκλας : Να παραχωρηθεί σε ιδιώτη η χρήση του Αυτοκινητοδρομίου

-λήψης-8-3.jpg

Στον απόηχο των πρόσφατων εξελίξεων για το Αυτοκινητοδρόμιο .Με ανακοίνωση του το Επιμελητήριο Σερρών , επαναφέρει την πρόταση που έχει καταθέσει από το 2014 με την οποία προτείνει την παραχώρηση της χρήσης του Αυτοκινητοδρομίου σε ιδιώτη

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Επιμελητήριο Σερρών συμμετέχει με ποσοστό 7,5% στη μετοχική σύνθεση της «ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΣΕΡΡΩΝ Α.Ε. ΟΤΑ» (ο Δήμος Σερρών κατέχει το 76,5% του μετοχικού κεφαλαίου, η Λέσχη Αυτοκινήτου και Μοτοσικλέτας Σερρών το 15%, ο Μοτοσικλετιστικός Ομιλος Σερρών το 0,66% και η Ελληνική Λέσχη Περιήγησης Αυτοκινήτου το 0.33%) και εκπροσωπείται στο Διοικητικό Συμβούλιο από το 2012 από το μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου, κο Γιώργο Γούνα.

Ήδη από το 2014 πρόταση του Επιμελητηρίου Σερρών ήταν η δημιουργία μιας Επιτροπής, η οποία και θα αναθέσει σε εταιρία τη σύνταξη μελέτης βιωσιμότητας της «ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΣΕΡΡΩΝ Α.Ε.» και η παραχώρηση, σύμφωνα και με τα συμπεράσματα της μελέτης, της χρήσης του Αυτοκινητοδρομίου σε ιδιώτη. Στόχος της πρότασης αυτής, που προέκυψε από τη μελέτη των οικονομικών στοιχείων της εταιρίας και ειδικότερα του ετήσιου κύκλου εργασιών και των κερδών – ζημιών, ήταν και συνεχίζει να είναι η λειτουργία του Αυτοκινητοδρομίου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από ιδιώτη που θα έχει τις απαιτούμενες γνώσεις και εξειδικευμένη εμπειρία.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top