Διαγράφηκε μέλος του ΚΚΕ που δεν μπορούσε να κάνει ομοιοκαταληξία

SS050220_115232.jpg

Στη διαγραφή υψηλόβαθμου στελέχους του που ήταν υπεύθυνο για τα συνθήματα στις πορείες του κόμματος προχώρησε σήμερα το ΚΚΕ, όπως ανακοινώθηκε από το κόμμα του Περισσού.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση, πρόκειται για υψηλόβαθμο μέλος που δεν κατονομάζεται, το οποίο διαγράφηκε καθώς τα συνθήματα που έλεγε δεν έκαναν ομοιοκαταληξία, με αποτέλεσμα να προκαλείται σύγχυση στις πορείες του κόμματος.

Πηγές του Περισσού ανέφεραν ότι το μέλος συχνά ξεχνούσε να κάνει ομοιοκαταληξία ακόμα και σε γνωστά συνθήματα, όπως «Φονιάδες των λαών, κάτοικοι της βορειοαμερικανικής ηπείρου» αντί για «Αμερικάνοι», ή «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ, συνάντηση στο Κιάτο» αντί για «συνδικάτο», καθώς και μία περίπτωση που ξέχασε τα λόγια φωνάζοντας «Αγώνας-ρήξη-ανατροπή, η ιστορία γράφεται με πάλη και κάτι άλλο που δε θυμάμαι τώρα» αντί για τη λέξη «ταξική».

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για την δεύτερη αποπομπή στελέχους του κόμματος, καθώς πρόσφατα το κόμμα διέγραψε άλλο ένα μέλος που είπε τη λέξη «λυκοφιλίες» χωρίς να προφέρει το «ληι» όπως ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

tovatraxi.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top