Αποκάλυψη:Αναζητούν τηλεοπτική συχνότητα Ντίνος Κόκκαλης – Τράγκας υπό τις… ευλογίες Τσίπρα

tragontinos-1-696x491-1.jpg

Σύμφωνα με απολύτως διασταυρωμένες πληροφορίες του Lykavitos.gr ο Γιώργος Τράγκας και ο Ντίνος Κόκκαλης (γιος του Σωκράτη Κόκκαλη για όσους πιθανώς δεν το γνωρίζουν) βρίσκονται τις τελευταίες βδαμάδες σε αναζήτηση τηλεοπτικής συχνότητας, για να δημιουργήσουν τον τηλεοπτικό σταθμό Flash.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως η κίνηση αυτή έχει λάβει το “οκ” από τον πατέρα του Ντίνου Κόκκαλη, πάλαι ποτέ, εθνικό προμηθευτή Σωκράτη Κόκκαλη, με τον οποίο ο Γιώργος Τράγκας διατηρεί πολύ στενές σχέσεις από την περίοδο της ανατροπής της εκλεγμένης  Κυβέρνησης του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στα 1992.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Τράγκας έχει πείσει – κατά το κοινώς λεγόμενο “παραμυθιάσει”- τον υιό (και πατέρα) Κόκκαλη πως δεν θα πετάξουν στον… κουβά, τα ουκ ολίγα χρήματα (εκατομμύρια ευρώ) που απαιτούνται για την εξαγορά συχνότητας και την σύσταση τηλεοπτικού σταθμού, εν μέσω της τεράστιας οικονομικής κρίσης που έχει προκαλέσει η πανδημία.

Την ίδια στιγμή γνώστης αυτού του σχεδίου στα τηλεοπτικά media φέρεται να είναι ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος διατηρεί στενές σχέσεις με τον Σωκράτη και τον Ντίνο Κόκκαλη, από τις εποχές της πρωθυπουργίας του ,τότε που οι εταιρείες του ομίλου Κόκκαλη “σαρώνανε” ότι κρατικές δουλειές υπήρχαν.

Και ως γνωστόν ο Τσίπρας, “καίγεται” για την δημιουργία τηλεοπτικού σταθμού που να παίζει “φουλ” ΣΥΡΙΖΑ,  αφού το ΟΠΕΝ του Σαββίδη πάει άπατο.

Ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με τον Αλέξη Τσίπρα φέρεται να έχει και ο Γιώργος Τράγκας.
Ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζει η πληροφορία, πως γνώστης αυτού του σχεδίου (πιθανώς και να είναι) γνωστός παράγοντας της Νέας Δημοκρατίας, που πάντα διατηρούσε στενές με τον Σωκράτη Κόκκαλη.

Μέχρι πάντως να ευοδωθούν (εάν ευοδωθούν) τα τηλεοπτικά όνειρα Ντίνου Κόκκαλη – Τράγκα, ο δημοσιογράφος μέχρι τα τέλη Μαίου θα συνεχίζει την καθημερινή του ραδιοφωνική εκπομπή στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ.

Χωρίς κανενός είδους έλεγχο ή λογοκρισία από την ιδιοκτησία, όπως ακριβώς συμβαίνει και με όλους τους παραγωγούς των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΏΝ.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top