Δήμος Σιντικής : 9+1 ερωτηματα

-λήψης-1.png

Με ανοιχτή του επιστολή ο δημοτικός σύμβουλος Χαράλαμπος Μουμπτζίδης θέτει 10 ερωτήματα στην δημοτική αρχή

1. Είχατε έτοιμη μελέτη και ενταγμένο στο ΕΣΠΑ το Αεροδρόμιο Χορτερού, 185,000 ευρω και το ΧΑΣΑΤΕ και πληρώθηκε απο το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου ,γιαυτο δεν μπορέσατε να κάνετε ΤΙΠΟΤΑ επι πέντε χρόνια ;

2 Είχατε μελέτη στο πρόγραμμα ”’εξοικονομώ ”’645,000 ευρω ,ώριμη και   καταφέρατε να ΧΑΘΕΙ!

 3 Υπήρχε μελέτη για φωτοβολταϊκά στα σχολειά που ο δήμος Σερρών υλοποίησε ΕΣΕΙΣ !;;;

4 Είσαι ο πιο “φορομπήχτης” δήμαρχος στα τελευταία εκατό χρόνια ,κατάφερες με μια αύξησή 10% τελη του 2014 και 47% τέλη του 2015 να βάλεις στους δημοτες 61,7 % αύξηση στα δημοτικα τελη .[ αν σε ενα ευρω βάλεις 10% =1,10 αν σε αυτο βάλεις 47%=1,617 ======το 1 ευρω το έκανες 1,617. 

5 Είσαι ο μόνος δήμαρχος που ξέρεις πως είναι κλειστά στο μαντρί τα πρόβατα άλλα δεν ξέρεις οτι για να πας εκει εχει και δρόμους,που εδω και εξι χρόνια δεν εχει περάσει γκρειτερ. 

6 Έφερες πρόταση για μελέτη 180,000 ευρω οταν αλλοι δήμοι πλήρωσαν μόλις 50,000 και αλλοι 60,000 ευρω για το ίδιο θέμα .

7 Θα σου θυμίσω πόσες φορές σας κάλεσα στο γραφείο του τοτε δημάρχου για συνεργασία, για τις επιτροπές και τα πρόσωπα που θα επιλέγατε στα νομικά πρόσωπα,ενώ εσείς ούτε μια φορά καλέσατε την αντιπολιτευση στο γραφείο σας για συνεργασία σε άπλα θέματα όπως έγραψα παραπάνω.

8 Είστε ο μόνος δήμαρχος που μετά απο αιτήματα μας, ακόμα δεν πήραμε τα έγραφα που ζητήσαμε απο τον Οκτώβριο .

9 Εγώ κύριε δήμαρχε σε ξέρω καλά, παρα πολύ καλά και σας καταλαβαίνω ,πως με τον μύθο που περιγράψατε στους πολίτες ”’οτι θα δημιουργήσετε τις υποδομές να μην φύγει κανένας νέος και να επιστρέψουν και αυτοί που έφυγαν” ξεπεράσατε και την Κυρια Κυρμανίδου στα παραμύθια .

10 Σας δώσαμε την ευκαιρία να αυξήσουμε τα έσοδα του δήμου απο τις ανεμογεννητριες ,αλλα εσεις διαλέξατε να επιβάλετε τα 3 ευρω που ηταν απο της 27,01,2014  της αλλης δημοτικής αρχής και χάθηκαν πάνω απο ενα εκατομμύριο ευρώ απο την πολιτική σας ..

 sidirokastro com

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top