Σέρρες : Δωρεά στο Γραφείο Εκπαίδευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας

.png

Βασικό κομμάτι και ζωτικής σημασίας προτεραιότητα αποτελεί η συντηρητική και ανά τακτά χρονικά διαστήματα εκπαίδευση των συναδέλφων μας για την προστασία της υγείας και διαφύλαξη της σωματικής τους ακεραιότητας κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους προκειμένου να επιστρέφουν άπαντες, σώοι και αβλαβείς, στις οικογένειες τους με τη λήξη της υπηρεσίας τους, προτεραιότητα συνυφασμένη με την ύπαρξη και λειτουργία του συνδικαλιστικού μας κινήματος.

     Για όλους τους προαναφερθέντες λόγους, έπειτα από πρόταση-αίτημα των συναδέλφων-εκπαιδευτών και κατόπιν ενεργειών του Προεδρείου της Ένωσης μας, προμηθευτήκαμε και παραδώσαμε στο Γραφείο Εκπαίδευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών  δώδεκα (12) ζεύγη αντιβαλλιστικών γυαλιών σκοποβολής και δώδεκα (12) ζεύγη ωτοασπίδες σκοποβολής, τα οποία αποτελούν απαραίτητα είδη για την προστασία των συναδέλφων μας και την ορθή τήρηση κανόνων αυτοπροστασίας κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης, προς αποφυγή ενδεχόμενου τραυματισμού.

    Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στον κ. Συμεών ΤΣΟΜΠΑΝΙΔΗ ιδιοκτήτη του πρατηρίου υγρών καυσίμων ‘’SHELL’’ στο 5ο χλμ. Επ. Οδού Σερρών-Νιγρίτας για την προθυμία, την άμεση ανταπόκριση και υλοποίηση του αιτήματος μας, καθόσον τα προαναφερθέντα είδη αποτελούν ευγενική του χορηγία ύψους οχτακοσίων (800) Ευρώ. Κατά την παράδοση-παραλαβή τους, ο κ. ΤΣΟΜΠΑΝΙΔΗΣ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη και τη συμπάθεια του προς το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες και τους κινδύνους του επαγγέλματος μας καθώς και τη σπουδαιότητα του λειτουργήματος που επιτελούν οι συνάδελφοι μας για την προστασία των πολιτών  και της Χώρας μας.     

Η Γενική Γραμματέας     ΖΑΓΟΡΑ  Ελπίδα 6956545530  
 Ο Πρόεδρος     ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ  Αναστάσιος 6945905232    

                                       Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top