Δήμος Βισαλτίας : Ποιες υπηρεσίες παρέχονται ψηφιακά

-λήψης-7-3.jpg

Λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν αυτή την περίοδο, ο Δήμος Βισαλτίας προχώρησε στην υλοποίηση νέας εφαρμογής παροχής υπηρεσιών ηλεκτρονικής διακυβέρνησης (e-gov service center), που περιλαμβάνεται στην cloud σουίτα εφαρμογών ηλεκτρονικής διακυβέρνησης CrowdApps και η οποία λειτουργεί στη διεύθυνση εδώ.

Ο σχεδιασμός και υλοποίηση έγινε από την εταιρεία τεχνολογίας και καινοτομίας Crowdpolicy, η οποία παρέχει το περιβάλλον e-gov service center δωρεάν σε φορείς, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας φορέων και εταιριών για Ψηφιακή Αλληλεγγύη απέναντι στην πανδημία.

Βασικός στόχος της νέας εφαρμογής είναι η παροχή σύγχρονων απομακρυσμένων υπηρεσιών για τους δημότες και τις επιχειρήσεις του Δήμου.

Ο Δήμος μπορεί να λαμβάνει ηλεκτρονικά αιτήματα από πολίτες και επιχειρήσεις, να τα διεκπεραιώνει και να τα επιστρέφει στην ψηφιακή θυρίδα των πολιτών. Έτσι δεν απαιτείται η φυσική παρουσία και τα αιτήματα διεκπεραιώνονται από απόσταση.

Η υπηρεσία παρέχεται για σταθερούς υπολογιστές αλλά και κινητές συσκευές (smartphone, tablets) ως mobile app Android & iOS.

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ

ΔΗΜΟΤΟΛΟΓΙΟ
• Χορήγηση Πιστοποιητικού Οικογενειακής Κατάστασης
• Χορήγηση Πιστοποιητικού Γέννησης

ΜΗΤΡΩΟ ΑΡΡΕΝΩΝ
• Χορήγηση Πιστοποιητικού Εγγραφής στα Μητρώα Αρρένων
• Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης για Στρατολογική Χρήση

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top