ΚΕΔΗΣ : Επαναλειτουργούν τα τμήματα ( Σχολή Χορού, Φιλαρμονικής, Μουσικού Φυτωρίου ) και ΑΡΤΙΟ

-λήψης-1-13.jpg

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, λαμβάνοντας υπόψη τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και τις εξαγγελίες του Υπουργείου Παιδείας, αποφάσισε το άνοιγμα των Καλλιτεχνικών Σχολών σε δύο φάσεις (ΦΕΚ 1867Β/2020):

  1. Στις 18 Μαΐου 2020 επιτρέπεται η λειτουργία των Ανώτερων Δραματικών Σχολών, Ανώτερων Επαγγελματικών Σχολών Χορού, Μουσικών Σχολών κλπ, Ωδείων και ερασιτεχνικών Σχολών Χορού για παιδιά άνω των έντεκα (11) ετών.
  2. Από τις 25 Μαΐου 2020 επιτρέπεται η λειτουργία και των υπολοίπων δομών καλλιτεχνικής εκπαίδευσης για σπουδαστές άνω των 11 ετών.

Στο πλαίσιο αυτό της άρσης των περιορισμών, ανακοινώνουμε την επαναλειτουργία από τις 18 Μαΐου 2010 της Σχολής Χορού της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. για παιδιά άνω των 11 ετών, καθώς επίσης και των αντίστοιχων τμημάτων της Φιλαρμονικής και του Μουσικού μας Φυτωρίου (για τη διδασκαλία μόνο θεωρίας μουσικής).

Οι γονείς πρέπει να είναι απόλυτα βέβαιοι ότι οι Σχολές μας θα λειτουργούν με την εφαρμογή όλων των μέτρων προστασίας και υγιεινής που επιβάλλουν οι οδηγίες των αρμοδίων οργάνων και η παραμονή των παιδιών στον χώρο των Σχολών θα είναι απολύτως ασφαλής.

Το Εικαστικό Εργαστήρι μας “ΑΡΤΙΟ” θα επαναλειτουργήσει στη δεύτερη φάση, στις 25 Μαΐου 2020, για σπουδαστές άνω των 11 ετών.

ΑΠΟ ΤΗΝ Κ.Ε.ΔΗ.Σ

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top