Δήμος Νέας Ζίχνης : Οι προτεραιότητες του Παντελή Μπόζη

MPOZIS-PANTELIS-DIMARXEIO-300x139-1.jpg

Σημαντικά  έργα εκτελούνται και δρομολογούνται στο Δήμο Νέας Ζίχνης τελευταίο διάστημα.Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο «Σ.Θ.» ο δήμαρχος Νέας Ζίχνης  Παντελής Μπόζης δυο σημαντικές παρεμβάσεις έχουν πάρει τον δρόμο τους  μέσα από πόρους της Περιφέρειας και αφορούν το οδικό δίκτυο.

Συγκεκριμένα η πρώτη παρέμβαση αφορά την επισκευή του δρόμου Λευκοθέα- Αλιστράτη, δρόμος που οδηγεί στο Σπήλαιο του ομώνυμου χωριού.  Το έργο βρίσκεται σε φάση ολοκλήρωσης. Θα διευκολύνει πολύ τους επισκέπτες του Σπηλαίου.

Το δεύτερο έργο που αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα αφορά το δρόμο από τον Σ. Σταθμό Αγγίστας έως την Κρηνίδα. Στο έργο αυτό δεν θα υπάρξει μόνο αποκατάσταση του οδοστρώματος αλλά και διάνοιξη του δρόμου που θα τον καταστήσει ασφαλέστερο.

 Στο εν λόγω τμήμα του επαρχιακού οδικού δικτύου (δρόμος Σερρών- Καβάλας) υπάρχει αυξημένη κίνηση τους θερινούς μήνες  αφού εξυπηρετεί Έλληνες και αλλοδαπούς λουόμενους που κινούνται για τις ακτές της Καβάλας και το νησί της Θάσου.

Σημειώνεται ότι στο δρόμο αυτό ( 39 χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Σερρών- Καβάλας) είχε ανατραπεί τον Μάιο του 2017 λεωφορείο που μετέφερε σε  σχολική εκδρομή το Δημοτικό Σχολείο Βαμβακοφύτου, με συνέπεια τον ελαφρύ τραυματισμό ορισμένων επιβατών.

Παράλληλα ο δήμαρχος Παντελής Μπόζης μας γνωστοποίησε ότι στις 25 Μαΐου θα  δημοπρατηθούν έργα αγροτικής οδοποιίας ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ, ενώ έχουν δρομολογηθεί και θα ολοκληρωθούν έως τον Αύγουστο το 2020   επιβεβλημένες και επείγουσες παρεμβάσεις  στο Δημοτικό Σχολείο Αλιστράτης και το Γυμνάσιο Δραβήσκου.

Τέλος ο δήμαρχος μας ανέφερε ότι ο δήμος Νέας Ζίχνης διεκδικεί την κατασκευή νέου ΕΠΑΛ και βρίσκεται στη διαδικασία της συγκέντρωσης των απαραιτήτων δικαιολογητικών.
https://sertharros.gr

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top