Στην προίκα της Χρυσής Αυγής ποντάρει ο Ηλίας

ImageGen.ashx_-4.jpg

Ποιος μάγκας να ΄ούμε είναι ο Βελόπουλος και ο Βαρουφάκης και τρούπωσαν στη βουλή; Δεν νομίζω να υστερεί σε ιδεολογικό μπακράουντ και σε πολιτικό παραμύθι ο Κασιδιάρης, ο οποίος στο φινάλε έχει τα χιλιόμετρα από τη θητεία του στη Χρυσή Αυγή. Εκλεγμένος τέσσερις φορές βουλευτής, αγωνιστής κι αυτός του λαού.

Η Χρυσή Αυγή πέθανε, όχι και ο 40χρονος γεωπόνος Ηλίας Κασιδιάρης, ο Νο 2 στην πραγματικότητα μετά τον αργηγό Μιχαλολιάκο. Φτιάχνει νέο κόμμα και ποντάρει στην πελατεία της Χρυσής Αυγής.

Παθαίνει την πλάκα του όποιος ανοίξει βιβλίο να διαβάσει για τις ιατρικές συνταγές πριν 200 και 500 χρόνια. Τρελά πράγματα στη σκέψη του σήμερα. Κασίδα είναι η φαγούρα στο κεφάλι, αλλά και η τριχόπτωση. Ποια, λες, ήταν η θεραπεία που συνιστούσε ο γιατρός της εποχής κάποιους αιώνες πριν; Να πιάσει ο κασιδιάρης αρσενικό γάτο, όχι θηλυκιά γάτα, γιατί δεν θα πιάσει το φάρμακο, και αφού τον γδάρει ζωντανό, να πετάξει τα εντόσθια του και να τον κρεμάσει από το κεφάλι για εννέα μέρες. Να ψήσει τον γδαρμένο γάτο, αφού τον παραγεμίσει με κισσό, φασκομηλιά και λαρδί αρσενικού γουρουνιού, και να μαζέψει το ζουμί του, το οποίο θα χρησιμοποιεί για αλοιφή στο κεφάλι κάθε βράδυ.

Αυτή ήταν η επιστημονική θεραπεία της κασίδας. Ο Κασιδιάρης δεν χρειάζεται να κάνει τίποτα μαγικό και θαυματουργικό. Η συνταγή μίλησε μόνη της με την Χρυσή Αυγή, που από το πουθενά και σε μια νύχτα έγινε τρίτο κόμμα στη Βουλή.

http://www.apodytiriakias.gr

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top