Αλέξανδρος Χρυσάφης : Κοινή προσπάθεια

99293205_10221509212736663_4327789139723288576_o.jpg

Την ικανοποίηση του για την << καλή και αποτελεσματική συνεργασία >> με τον υπουργό υποδομών και μεταφορών κ Κώστα Καραμανλή .Εκφράζει ο δήμαρχος Σερραίων Αλέξανδρος Χρυσάφης  με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης .Μάλιστα ο κ Χρυσάφης πέραν της καταλυτικής συμβολής του υπουργού  ( όπως γράφει )  στο θέμα του νεου κολυμβητηρίου .Προαναγγέλλει οτι σύντομα θα υπάρξει ακόμη και νομοθετική συνδρομή από τον υπουργό προκειμένου να ξεπεραστούν μια σειρά γραφειοκρατικών εμποδίων σχετικά με το Αυτοκινητοδρόμιο

 Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ Κ ΧΡΥΣΑΦΗ

Είναι εξαιρετικά σημαντικό να υπάρχει μια τόσο καλή και αποτελεσματική συνεργασία με έναν πολιτικό με τον οποίο έχουμε κοινές αγωνίες και στοχευσεις και που διαχρονικά αποδεικνύει ποσο μεγάλο είναι το ενδιαφέρον του για τον τόπο του!
Είχα την χαρά σήμερα να υποδεχτώ τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή στον χώρο του νέου κολυμβητηρίου.
Ένα έργο για το οποίο εξασφαλίσαμε ως Δήμος, με την καταλυτική συμβολή του Υπουργού, επιπλέον 950.000 ευρώ ούτως ώστε σε λίγο καιρό να γίνει το πρώτο βιοκλιματικό και αυτόνομο, ενεργειακά, κολυμβητήριο της Ελλάδος και να το χαίρονται όλοι οι Σερραίοι(και όχι μόνο)!
Επιτέλους ένα τελματωμενο έργο, για χρόνια, ξαναξεκινά!
Στην συνέχεια επισκεφτήκαμε τις εγκαταστάσεις του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών που αποτελεί ένα κυρίαρχο αναπτυξιακό εργαλείο για τον τόπο μας.
Πρεπει να αναφερθεί, ότι σ όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα υπήρχε μια διαρκή συνεργασία με τον υπουργό για τα θέματα του Αυτοκινητοδρομίου.
Οι προοπτικές, ο διοικητικος προγραμματισμός, τα προβλήματα με το έργο του ασφαλτοταπητα και η βούληση της δημοτικής αρχής για απόλυτη στήριξη του πολύτιμου αυτού μοχλού τοπικής ανάπτυξης, ήταν τα θέματα συζήτησης με τον Υπουργό.
Η τοποθέτηση του ότι θα συμβάλει στο έπακρο για την διευθέτηση ζητημάτων του Αυτοκινητοδρομίου, ακόμη και με νομοθετικές παρεμβάσεις, ήταν η επιβεβαίωση της κοινής μας προσπάθειας για πολύ καιρό τώρα!
Η προσπάθεια μας συνεχίζεται και σ αυτήν θέλουμε ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ όλη την πολιτική ηγεσία του τοπου μας!
Μαζί με όλους προχωράμε…

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top