ΚΕΔΗΣ : Επαναλειτουργία των ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ -Μ.Ε.Α

-λήψης-3-18.jpg

Το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, λαμβάνοντας υπόψη τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και τις εξαγγελίες του Υπουργείου Παιδείας, αποφάσισε την επαναλειτουργία των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Νέων με Αναπηρία (Κ.Δ.Α.Π.μ.ε.α.) και των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.):

1. Στις 25 Μαΐου 2020 επιτρέπεται η επαναλειτουργία Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Νέων με Αναπηρία (Κ.Δ.Α.Π.μ.ε.α.).

2. Από 1 Ιουνίου 2020 επιτρέπεται η επαναλειτουργία των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.).

Στο πλαίσιο αυτό της άρσης των περιορισμών, ανακοινώνουμε την επαναλειτουργία από τις 25 Μαΐου 2020 του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες (Κ.Δ.Α.Π. ΜΕΑ) Δήμου Σερρών καθώς, επίσης, και την επαναλειτουργία από την 1η Ιουνίου 2020 όλων των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών της Κ.Ε.ΔΗ. Δήμου Σερρών.

Πιο συγκεκριμένα θα επαναλειτουργήσουν από την 1 Ιουνίου 2020 οι κάτωθι δομές:

Στην πόλη των Σερρών:

– Κ.Δ.Α.Π. Ομόνοιας

– Κ.Δ.Α.Π. Σφαγείων

– Κ.Δ.Α.Π. 19ο Δημοτικό Σχολείο

– Κ.Δ.Α.Π. 18ο Δημοτικό Σχολείο

– Κ.Δ.Α.Π. 8ο Δημοτικό Σχολείο

– Κ.Δ.Α.Π. 2ο Δημοτικό Σχολείο

– Κ.Δ.Α.Π. 20ο Δημοτικό Σχολείο

Στην περιφέρεια:

– Κ.Δ.Α.Π. Σκουτάρεως

– Κ.Δ.ΑΠ. Προβατά

“Θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε τους γονείς ότι όλες οι δομές μας θα λειτουργούν με τη σχολαστική εφαρμογή όλων των μέτρων προστασίας και υγιεινής, που επιβάλλουν οι οδηγίες των αρμοδίων οργάνων και η παραμονή των παιδιών στον χώρο των Κέντρων μας θα είναι απολύτως ασφαλής” αναφέρει η ΚΕΔΗΣ.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top