Π.Ε Σερρών : Στην πολιτική προστασία ο Τέλης Δεβελάσκας

100478823_2622825961316133_3580816669645209600_n.jpg

Στον ορισμό του πρώην υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου Τέλη Δεβελάσκα στην επιτροπή πολιτικής προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών . Προχώρησε με απόφαση ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος.Την απόφαση έκανε γνωστή ο κ Δεβελάσκας με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ 

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ», με τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών κ. Παναγιώτη Σπυρόπουλο και τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή όπου έγινε γενική επισκόπηση των έργων που χρηματοδοτήθηκαν από το Υπουργείο και των οποίων έχουν ήδη ξεκινήσει οι διαδικασίες προς κατασκευή από την Περιφέρεια.
Τα έργα αφορούν την αντιπλημμυρική θωράκιση της Π. Ε., τα αρδευτικά δίκτυα, καθώς και την οδοποιία συνολικού προϋπολογισμού περίπου 14.500.000,00. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Υπουργό για το διαρκές και αμέριστο ενδιαφέρον του και την εξασφάλιση πρόσθετων χρηματοδοτήσεων για την εκτέλεση των έργων στο πλαίσιο ανάπτυξης του νομού μας.
Τώρα δίνεται μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για την απορρόφηση κονδυλίων και στόχος είναι η ταχύτατη υπέρβαση των γραφειοκρατικών αγκυλώσεων και η απρόσκοπτη χρηματοδότηση των έργων, όπως ο άξονας Νιγρίτα – Σοχός, ο άξονας Δράμα – Αμφίπολη και κυρίως το πρόγραμμα οδικής ασφάλειας.
Επίσης να ευχαριστήσω θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου ώστε να συνδράμω ενεργά στο έργο της πολιτικής προστασίας σε επίπεδο περιφερειακής ενότητας.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top