Δήμος Αμφίπολης : Το ευχαριστώ του Στέργιου Φράστανλη στον Κώστα Καραμανλή

101842274_247604343337198_8698019187760562176_o.jpg

Με γραπτή του δήλωση ο δήμαρχος Αμφίπολης Στέργιος Φράστανλης 

<<  ευχαριστεί από καρδιάς τον φίλο και συντοπίτη υπουργό Κωνσταντίνο Αχ. Καραμανλή που για μία ακόμη φορά επισκέφθηκε τον Δήμο Αμφίπολης και τονίζει την άριστη συνεργασία που έχουν επί όλων των θεμάτων.>>>

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ 

Τον Δήμο Αμφίπολης επισκέφτηκε το Σαββάτο 30 Μαίου το απόγευμα ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κωνσταντίνος Καραμανλής.
Τον κ. Κ. Καραμανλή υποδέχθηκε θερμά στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου στο Ροδολίβος ο Δήμαρχος Αμφίπολης κ. Στέργιος Φραστανλής και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη που διήρκησε πάνω από δύο ώρες , παρουσία όλων των αιρετών στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Ροδολίβος, όπου ο κ. Υπουργός ενημερώθηκε λεπτομερώς για όλα τα θέματα του Δήμου Αμφίπολης.
Ο κ. Κ. Καραμανλής έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όλα τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο Αμφίπολης και δήλωσε πως θα συμβάλει στην άμεση επίλυσή τους.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος


Ο οδικός άξονας Αμφίπολη – Δράμα είναι πλέον σε στάδιο ωρίμανσης της σχετικής μελέτης και σύντομα θα υπάρξουν σχετικές οριστικές ανακοινώσεις.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα κάθονται, πίνακας και εσωτερικός χώρος


Επίσης χρηματοδοτήθηκε ο οδικός άξονας Αμφίπολη – Σέρρες με 1.556.000,00 ευρώ και αντιπλημμυρικά έργα συνολικού προϋπολογισμού 3.600.000,00 ευρώ για την προστασία αγροτικών εκτάσεων μέσω της αύξησης της παροχετευτικότητας του ποταμού Στρυμόνα και Αγγίτη.
Σύμφωνα με τον Υπουργό ο Δήμος θα στηριχθεί με 150.000,00 ευρώ στα πλαίσια του προγράμματος των φυσικών καταστροφών για την αποκατάσταση των ζημιών που έχουν υποστεί ορεινές κυρίως περιοχές του Δήμου.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται και εσωτερικός χώρος


Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στην εξέλιξη των εργασιών αναστήλωσης και αποκατάστασης του Μνημείου Τύμβου ¨ΚΑΣΤΑ¨ στην Αμφίπολη και στην μελλοντική δυνατότητα επισκεψιμότητάς του όπου ο κ. Υπουργός δήλωσε ότι είναι ενεργός αρωγός στην όλη προσπάθεια και τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα ως συντοπίτη η συντομότερη δυνατή αξιοποίηση και ανάδειξη του ευρύτερου αρχαιολογικού χώρου της Αμφίπολης που θα συμβάλει τα μέγιστα στην τουριστική προβολή του ιστορικού μας Δήμου.
Στην ευρεία σύσκεψη συμμετείχαν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι και πραγματοποιήθηκε μία εποικοδομητική συζήτηση όπου τοποθετήθηκαν επί των θεμάτων οι επικεφαλής όλων των παρατάξεων του Δήμου μας.
Ο Δήμαρχος Στέργιος Φραστανλής ευχαριστεί από καρδιάς τον φίλο και συντοπίτη υπουργό Κωνσταντίνο Αχ. Καραμανλή που για μία ακόμη φορά επισκέφθηκε τον Δήμο Αμφίπολης και τονίζει την άριστη συνεργασία που έχουν επί όλων των θεμάτων.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top