Σύλλογος Φίλων Βιβλιοθήκης Σερρών : 10 χρόνια Μαθήματα Επιχειρηματικότητας

epix-oloi-1536x1022-1.jpg

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών και ο Σύλλογος Φίλων Δημόσιας Βιβλιοθήκης Σερρών, διοργάνωσαν κύκλο δεκαπέντε (15) μαθημάτων με γενικό τίτλο: «Επιχειρηματικότητα & Μάνατζμεντ»

Τα μαθήματα άρχισαν τον Οκτώβριο 2015 και ολοκληρώθηκαν το Μάιο 2016, χορηγήθηκαν δε Βεβαιώσεις Διδασκαλίας στους διδάξαντες καθηγητές, αλλά και στα 25 άτομα που τα παρακολούθησαν.
Υπεύθυνος Συντονιστής Προγράμματος, αλλά και εμπνευστή της πρότασης για τη δημιουργία αυτού του κύκλου των μαθημάτων ήταν Γεώργιος Πάσχος Δρ. Οικονομίας και Διοίκησης με θέμα διατριβής του «Διοίκηση ολικής Ποιότητας στην Ελλάδα» και ο οποίος είχε την αποκλειστική ευθύνη υλοποίησής τους.

Θυμίζουμε ότι, ο κύκλος των μαθημάτων αυτών, περιελάμβανε εξειδικευμένες ενότητες, χρήσιμες για εργαζόμενους ή μη, κυρίως νέους και νέες πάνω από 18 και μέχρι 40 χρονών που επιθυμούσαν να αποκτήσουν μια δέσμη ουσιαστικών γνώσεων σε θέματα σχετικά με τις επιχειρήσεις και τη διοίκησή τους. Η παρακολούθηση ήταν χωρίς οικονομικό κόστος για τους παρακολουθήσαντες και η μόνη προϋπόθεση ήταν να έχουν τελειώσει το Λύκειο.

Δίδαξαν αφιλοκερδώς κυρίως καθηγητές Α.Ε.Ι. με υψηλή κατά ενότητα εξειδίκευση.
Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών και ο Σύλλογος Φίλων Δημόσιας Βιβλιοθήκης Σερρών, για άλλη μια φορά ευχαριστεί δημοσίως τους Καθηγητές – Επιμορφωτές που εθελοντικά πρόσφεραν τις γνώσεις τους για την υλοποίηση του Προγράμματος και οι οποίοι είναι:

Δρ. Βασιλική Βράνα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας,

Δρ. Νικόλαος Γιοβάνης, Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας,

Νικόλαος Καρανάσιος, Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας και Γενικός Διευθυντής του BIC Σερρών
Παρασκευάς Κοτζαθανάσης, πτυχιούχος του Τ.Ε.Ι Σερρών Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Διευθυντικό στέλεχος του καταστήματος λιανικής πώλησης PUBLIC,

Δρ. Χρήστος Μπογάς, Καθηγητής Εφαρμογών του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας,

Δρ. Μιχαήλ Παζάρσκης, Διευθυντής Λογιστικών Υπηρεσιών του Δήμου Σερρών και Επιστημονικός Συνεργάτης του Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας,

Γρηγόριος Τσακίρδαης, Επιχειρηματίας
Δρ. Μαρία Τσουρέλα, Επιστημονικός συνεργάτης του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας,

Γαρύφαλλος Φραγκίδης, Καθηγητής Εφαρμογών του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top