Δήμος Σιντικής : Επίσκεψη του Υπουργού Μεταφορών και Υποδομών κ. Κωνσταντίνου Καραμανλή

3-1-300x169-1.jpeg

Μέσα σε εγκάρδια ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή και οι συναντήσεις με τοπικούς παράγοντες, στο δήμο Σιντικής, ώστε να καταγράψει τα προβλήματα της περιοχής.

Συζητήθηκαν και τέθηκαν επί τάπητος όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον δήμο και άπτονται των αρμοδιοτήτων του Υπουργού.

Στις δηλώσεις του ο κ. Καραμανλής ανέφερε χαρακτηριστικά ότι εντυπωσιάστηκε από το καλό κλίμα που συνάντησε, ενώ ανέφερε πως ήδη έχουν γίνει δύο μεγάλα έργα, όπως ο εκσυγχρονισμός του ΤΟΕΒ Σιδηροκάστρου και η αύξηση δρομολογίων ΟΣΕ προς Θεσσαλονίκη (Πάγιο αίτημα των κατοίκων).  Δεσμεύτηκε δε, πως δεν θα σταματήσουν εκεί, καθώς υπάρχουν αρκετά ζητήματα στο δήμο και στο νομό που θα πρέπει να επιλυθούν.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης, αφού ευχαρίστησε θερμά τον υπουργό για την επίσκεψη, ανέλυσε με σαφήνεια και τεκμηριωμένα, τις προτεραιότητες για τα έργα.

Μεταξύ άλλων ετέθησαν:

Η επισκευή του οδικού άξονα Πετριτσίου – Καστανούσσας

Η παραχώρηση του «Λιμανάκι Κερκίνης»

Το νέο Δημοτικό σχολείο Ροδόπολης

Το μεγάλο αρδευτικό Λιβαδιάς- Κερκίνης

τα οποία ο υπουργός άκουσε με προσοχή και δεσμεύτηκε, πως θα κάνει ότι μπορεί προκειμένου να επιλυθούν.

Τέλος ο κ. Δομουχτσίδης χαρακτήρισε σημαντική την επίσκεψη του κ. Καραμανλή, καθώς μόνο με συνεργασία και χωρίς ανούσιες αντιπαραθέσεις, όπως είπε, μπορούν να ξεπεραστούν τα προβλήματα, κάτι που επεσήμανε ιδιαιτέρως και ο υπουργός, ώστε να βγουν ωφελημένοι οι κάτοικοι του δήμου.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top