Δήμος Σερρών .Ενημέρωτικές συναντήσεις από τον ΕΛΓΑ

elga-1.jpg

Στις 18 και 19 Φεβρουαρίου 2016 θα πραγματοποιηθούν από τον Ε.Λ.Γ.Α. σε συνεργασία με το Δήμο Σερρών – Διεύθυνση Ανάπτυξης & Αγροτικής Οικονομίας, δύο ενημερωτικές συναντήσεις με θέμα: «Η ασφάλιση και η προστασία της Αγροτικής Δραστηριότητας και οι προοπτικές της», στην αίθουσα της ΚΕΔΗΣ (Εθ. Αντίστασης 34) στις Σέρρες.

Προτεραιότητα και υποχρέωση για τον Ε.Λ.Γ.Α. αποτελεί η σωστή ενημέρωση όλων όσων εμπλέκονται με το θεσμό των γεωργικών ασφαλίσεων και κυρίως των παραγωγών, σε ότι αφορά τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους.

Η ενιαία αντίληψη και ενιαία απάντηση από μέρους των εμπλεκομένων γεωτεχνικών σε ερωτήματα που θέτουν οι παραγωγοί για τα γεωργικά δρώμενα, αποτελεί γενικότερη υπηρεσιακή υποχρέωση.

Επιπρόσθετα, η πολύτιμη συμβολή των ανταποκριτών του ΕΛΓΑ στη διεκπεραίωση του έργου του οργανισμού, καθιστά απαραίτητη τη συνεχή ενημέρωσή τους για θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους.

Για την επίτευξη των στόχων αυτών ο ΕΛΓΑ διοργανώνει ενημερωτικές συναντήσεις σε περιοχές της Επικράτειας, με θέματα που άπτονται όλου του φάσματος της ασφάλισης της γεωργικής παραγωγής.

Το πρόγραμμα των συναντήσεων έχει ως ακολούθως:

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ
ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 18/2/2016 09:00 – 14:30
ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ ΕΛΓΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/2/2016 09:00 – 13:00

Ο Δήμος Σερρών και ο ΕΛΓΑ προσκαλούν τους ενδιαφερόμενους να παρευρεθούν στις παραπάνω συναντήσεις.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top