Σέρρες : Τέλος τα ψέμματα – Νέο δικαστικό Μέγαρο

104552235_2548958412019994_6126494115129049301_n.jpg

Ένα χρόνιο αίτημα του δικηγορικού συλλόγου και πολλών άλλων φορέων παίρνει σάρκα και οστά

Σε σύσκεψη που συγκλήθηκε στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών, με θέμα την ανέγερση νέου Δικαστικού Μεγάρου στην πόλη των Σερρών, κατόπιν σχετικού αιτήματος του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου κ. Καρίπογλου.Και στην οποία    προήδρευσε ο Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών κ. Κώστας Καραμανλής και συμμετείχαν  ο Δήμαρχος Σερρών κ. Αλέξανδρος Χρυσάφης, η Διευθύνουσα του Πρωτοδικείου Σερρών, ο Πρόεδρος Πρωτοδικών κ. Τσερούλης, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών κ. Παναγιώτης Καρίπογλου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Σερρών κ. κ. Βακάλης, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες της ΚΤΥΠ ΑΕ.

Στην σύσκεψη έγινε γνωστό ότι, το νέο Δικαστικό Μέγαρο Σερρών, προϋπολογισμού 8 εκατομμυρίων ευρώ, θα κατασκευαστεί μέσω ΣΔΙΤ, εντός της επόμενης τριετίας, με ανταλλαγή των οικοπέδων του νυν Δικαστικού Μεγάρου και του οικοπέδου της ΔΕΥΑΣ που βρίσκεται έναντι του Ηρώου.

Με τον τρόπο αυτό, το δεύτερο μεγαλύτερο Πρωτοδικείο της Μακεδονίας θα αποκτήσει Μέγαρο αντάξιο του κύρους της Δικαιοσύνης και των προσδοκιών των πολιτών και των Δικηγόρων που καθημερινά συναλλάσσονται σ΄αυτό.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top