Δήμος Νέας Ζίχνης : Κατασκευή νέου κτιρίου για το 1ο ΕΠΑΛ Νέας Ζίχνης

-λήψης-4-7.jpg

Την Παρασκευή  19-6-2020, στην αίθουσα “Κωνσταντίνος Καραμανλής”, του Διοικητηρίου Σερρών, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη, στην οποία μετείχαν ο Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών κ.Κώστας Καραμανλής, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ. Π.Σπυρόπουλος, όλοι οι Δήμαρχοι της Π.Ε Σερρών, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες της ΚΤΥΠ ΑΕ.
Στη σύσκεψη παρουσιάστηκαν όλα τα θέματα που αφορούν στις σχολικές υποδομές αρμοδιοτήτων των Δήμων και ανακοινώθηκαν από τον υπουργό οι νέες σχολικές μονάδες, οι οποίες θα κατασκευαστούν στην Περιφερειακή ενότητα Σερρών…καθώς επίσης, ζητήθηκε να γίνει καταγραφή των αναγκών και προβλημάτων στις υπάρχουσες σχολικές υποδομές.
Ο Δήμος Νέας Ζίχνης είναι ένας από τους κερδισμένους δήμους, καθώς, η κατασκευή νέου σχολικού κτιρίου για το 1ο ΕΠΑΛ Νέας Ζίχνης, εντός του υπάρχοντος σχολικού συγκροτήματος Γυμνασίου- Λυκείου, ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ.
Επίσης θα ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης των στατικών προβλημάτων του Δημοτικού σχολείου Αλιστράτης και του Γυμνασίου Δραβήσκου.
Ευχαριστούμε θερμά τον Υπουργό για την επίλυση χρόνιων προβλημάτων των σχολικών μονάδων του Δήμου μας και συνεχίζουμε τη αγαστή συνεργασία μας για πολλά ακόμα θέματα που αφορούν το Δήμο Νέας Ζίχνης.
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΠΟΖΗΣ
Δήμαρχος Νέας Ζίχνης

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top