Σέρρες : Ολοκληρώθηκε το τουρνουα παλαιμάχων

-εργαζομένων-Χρυσάφης-2020_o.jpg

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17/6 το απόγευμα στα ανοικτά γήπεδα μπάσκετ του Αθλητικού Κέντρου Ομονοίας (ΟΒΑ

)η τελετή λήξης της φετινής αγωνιστικής χρονιάς του Πρωταθλήματος Μπάσκετ Παλαιμάχων, Εργαζομένων & Ανέργων Νομού Σερρών.

Στην εκδήλωση που τίμησε με την παρουσία το ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης, (ο οποίος στον σύντομο λόγο του υποσχέθηκε περαιτέρω αναβάθμιση του πρωταθλήματος) ανακηρύχθηκε ο Πρωταθλητής βάση της επικύρωσης της υφιστάμενης βαθμολογίας του πρωταθλήματος, αφού λόγω της υγειονομικής κρίσης το Πρωτάθλημα είχε αναβληθεί.

Πρωταθλήτρια ομάδα αναδείχθηκαν οι Gangsters, δεύτερη η ομάδα ΕΡΜΗΣ/σερραϊκά Νέα και τρίτη η ομάδα των ΚΤΕΛ.

Για τον θεσμό του Κυπέλλου (ο οποίος διεκόπη στα ημιτελικά), ο Κυπελλούχος αναδείχθηκε με… στρίψιμο του νομίσματος. Μάλιστα χρειάστηκε η διαδικασία να γίνει τρεις φορές, από μία για τους ημιτελικούς αγώνες και μία φορά για τον τελικό. Διπλά τυχερή εδώ η ομάδα TSANAKAS BC η οποία αν και δεν ήταν κάποιος για να μετάσχει στην διαδικασία, την εκπροσώπησε αυτοβούλως ο κ.Θάνος Μηλούσης, ο οποίος πήρε και το τρόπαιο, για να το παραδώσει λιγη ώρα αργότερα στον επικεφαλής της ομάδας  κ. Τσανάκα.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκε ο αειθαλής αθλητικογράφος Γεώργιος Χάψαλης, ο οποίος κάλυπτε ανελλιπώς όλα τα παιχνίδια του Πρωταθλήματος.

Ενώ δόθηκαν και άλλα επιμέρους βραβεία.

Την όλη εκδήλωση εκτός από τον Δήμαρχο Σερρών Αλέξανδρο Χρυσάφη, τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ Γιάννης Δεσποτίδης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ Αλέξανδρος Χαλκιόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Βασίλης Χρυσανθίδης, ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος και ψυχή του Πρωταθλήματος Χρήστος Σταυρόπουλος, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Σερρών Γεώργιος Ρίζος, παίκτες των ομάδων, διαιτητές, και τα κορίτσια της Γραμματείας των αγώνων (Λίτσα & Αλεξ. Κουντουρά).

Την όλη εκδήλωση επιμελήθηκε ο Νίκος Ιλανίδης

Μετά το τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε το παραδοσιακό μαγκάλι!

Φωτογραφικό ρεπορταζ στη σελίδα μας στο facebook

π
ηγή: https://www.anexartitos.gr

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top