Αυτός είναι ο ψευτογιατρός

pseytogiatros-768x529-1.jpg

Στη δημοσιότητα «βγήκαν» όλα τα στοιχεία του ψευτογιατρού!

Η Ελληνική Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του «μαϊμού» γιατρού που είχε σκορπίσει τον θάνατο και εξαπατούσε συστηματικά δεκάδες συμπολίτες μας, πουλώντας τους ψεύτικες ελπίδες για την αντιμετώπιση ανίατων ασθενειών.

«Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες ημεδαπού , ο οποίος συνελήφθη με ένταλμα την 16-6-2020, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία, απάτη, διακίνηση ναρκωτικών και αντιποίηση ιατρικού λειτουργήματος.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον:

ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΗ Νικόλαο του Ελευθερίου και της Ελένης, γεννηθέντα την 8-2-1973 στα Λιόσια Αττικής.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορούμενου, στη διευκόλυνση διερεύνησης τυχόν τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος και άλλων θυμάτων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε».

Κρίθηκε προφυλακιστέος

Νωρίτερα, ο 47χρονος που το… έπαιζε από γιατρός μέχρι πράκτορας της CIA προφυλακίστηκε, μετά από σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Ο ψευτογιατρός που υποσχόταν πλήρη ίαση σε ασθενείς με καρκίνο κι άλλες βαριές ασθένειες, και εξαιτίας του, όπως κατηγορείται, πέθαναν δυο παιδιά κι ένας 76χρονος, οδηγήθηκε περίπου στις 11:30 στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη άλλες 20 υποθέσεις έχουν φτάσει, ύστερα από καταγγελίες, σε γνώση των αρχών.

Οποιοσδήποτε γνωρίζει κάτι τώρα που έχουν δημοσιοποιηθεί τα στοιχεία του καλό είναι να επικοινωνήσει με την αστυνομία.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top