Είμαστε ένας λάος που πάντα αιφνιδιάζεται από το είδωλό του

lazysharkswarm_hires-1024x764-1.jpeg

Αιφνιδιάσθηκε λέει η κοινή γνώμη από τους διαλόγους του Νίκου Παππά με τον επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή.

Αιφνιδιάσθηκε από τις μπίζνες και τους εκβιασμούς για λεφτά που φαίνεται να παραδέχεται το Νο2 της προηγούμενης κυβέρνησης.

Aπό τον Βασίλη Μπόνιο

Αιφνιδιάσθηκε η κοινή γνώμη από το τρόπο με τον οποίο οι γαλάζιοι μπεσεμεζέδες μοίρασαν τα 20 εκατ. ευρώ.

Σε όλη τη διάρκεια της μεταπολίτευσης αισθανόμαστε αιφνιδιασμένοι από κάτι τέτοια νταλαβέρια.

Αιφνιδιασμένοι από το αναπάντεχο που συμβαίνει σε έναν λαό που δεν έχει τις προδιαγραφές να του συμβεί κάτι τέτοιο. Χα,χα,χα…Αισθανόμαστε λέει αιφνιδιασμένοι για τη ποιότητα του πολιτικού προσωπικού, των εκδοτών, των δημοσιογράφων, των διαφημιστών, των πεπετζήδων εκάστοτε συμβούλων του Μαξίμου και πάει λέγοντας.

Αισθανόμαστε διαρκώς αιφνιδιασμένοι.

Καλά ρε σεις εκεί έξω: Πως συμβαίνει να μην εξαντλείται ποτέ η σημασία του αιφνιδιασμού σ΄αυτό το κράτος με αυτόν τον λαό;

Κοιτάξτε να δείτε ποια είναι η αλήθεια: H αλήθεια είναι ότι οι κακομούτσουνοι νταλαβεριτζήδες πολιτικοί όλων των κομμάτων που ζουν στη ξακουστή Παπαδημούπολη είναι ο καθρέφτης μας.

Δύο αιώνες τώρα οι κακομούτσουνοι λαδιάρηδες πολιτικοί, οι διαβρωμένοι αστυνομικοί, οι διαπλεκόμενοι καναλάρχες, οι αιφνιδιασμένοι δημοσιογράφοι είναι ο καθρέφτης μας.

Τον εαυτό μας στέλνουμε να μας εκπροσωπήσει στη Βουλή.

Πως είναι δυνατόν να ξαφνιαζόμαστε όταν αντικρύζουμε στον καθρέφτη μας τον κακομούτσο εαυτό μας;

Μα πως είναι δυνατόν για την Τιμή των Πρίτζι να συμβαίνουν όλα αυτά;

Πως είναι δυνατόν να μας ξαφνιάζει ο αυτονόητος ελληνικός εαυτός μας δύο αιώνες τώρα;

Ξέρετε τι μπορεί να μας ξάφνιασε στις αποκαλύψεις του Σάμπυ Μιωνή;

Το γεγονός ότι υπήρξε κάποιος που ξεμπρόστιασε το αυτονόητο που κρύβαμε με ανείπωτη υποκρισία ενώ το συζητούσαμε φωναχτά στους καφενέδες.

Μας αιφνιδίασε η κίνηση ενός ανθρώπου που του έκαναν τη ζωή δύσκολη από τη πρώτη στιγμή της αποκάλυψης της διαβόητης λίστας Λαγκάρντ.

Ένας Εβραίος επιχειρηματίας ήταν ότι έπρεπε για να κουμπώσουμε πάνω του όλες τις θεωρίες συνωμοσίας του κάθε παπάρα πολιτικού, πολιτικάντη και κακομούτσουνου δημοσιογράφου. Το τι δε γράφτηκε για τον Μιωνή όλα αυτά τα χρόνια.

Χύθηκαν τόνοι μελάνι. Οπως ότι πίσω από την υπάλληλό του με τα αρχικά Μ.Π κρυβόταν η Μαργαρίτα Παπανδρέου μέχρι τη πρόσφατη παπαριά σύμφωνα με την οποία τα 2 κάτι εκατ. ήταν λεφτά του Σαμαρά.

Καφενόβιες παπαριές καφενόβιων πολιτικών ενός καφενόβιου παπαροκράτους που είναι τόσο γελοίο και αυτοκαταστροφικό ώστε όταν καταφέρνει να διασωθεί από μια πανδημία επιχειρεί να μοιράσει 20 εκατ. σε σαρδανάπαλους εκδότες και δημοσιογράφους με τον τρόπο που ο Σύριζα έκανε το ίδιο με τους δικούς  του σαρδανάπαλους.

Οι σαρδανάπαλοι εκδότες και υμνητές του Κυριάκου όσο βρισκόντουσαν στην αντιπολίτευση εξαπέλυαν μύδρους κατά των σαρδανάπαλων εκδοτών και δημοσιογράφων που τάιζε ο Σύριζα. Ώσπου βρέθηκαν εκείνοι στη θέση τους και βούτηξαν με βουλιμία και με το κεφάλι στο μέλι της εξουσίας. Η πλάκα είναι ότι ανάμεσά τους υπάρχουν πολλοί που άλλαξαν στρατόπεδο την νύχτα των εκλογών. Και πήγαν με τον νικητή. Στη προκειμένη περίπτωση με τους γαλάζιους.

Αιφνιδιάσθηκαν λέει από τις αποκαλύψεις για τον ρόλο κάποιων media shops με αφορμή την ξετσίπωτη καμπάνια Μένουμε Σπίτι με τον Μωυσή. Σώπα καλέ.

13 χρόνια τώρα το Κουρδιστό Πορτοκάλι τρώει πόρτα από κάτι ανυπόληπτους των media oι οποίοι έχουν γίνει ένα με την διαβόητη Ενωση Εκδοτών Διαδικτύου η οποία σε καμμία περίπτωση δεν εκφράζει παρά μόνο μια χούφτα μέλη για να στηρίξουν τα μαγαζιά τους μέσα από το νταλαβέρι με τα μαγαζιά των media. Σ΄αυτό το σημείο θα μπορούσε να εκλάβει κανείς την έννοια των μαγαζιών (ποιητική αδεία) με την έννοια που τις έδωσε ο Νίκος Παππάς στον διαφωτιστικό διάλογο με τον Μιωνή.

Οι κακομούτσονοι νταλαβεριτζήδες πολιτικοί, εκδότες, δημοσιογράφοι και πάει λέγοντας δεν είναι παρά μια εικόνα μιας ξιπασμένης κοινωνίας που δύο αιώνες τώρα δεν κατάφερε να δημιουργήσει ένα κράτος που να εμπνέει σεβασμό παρά τριγυρνάμε διαρκώς σαν επαίτες στους κουτόφραγκους.

Είμαστε σε τέτοιο βαθμό αποτυχημένος λαός αφού να σκεφθείτε ότι και οι δήθεν (η δηθενιά μας έφαγε) εναλλακτικοί ποδηλάτες φοράνε τα κολάν τους και μαζεύονται καμμιά 50αριά και κάνουν ποδήλατο στη παραλιακή, στα φονικά λιμανάκια της Βουλιαγμένης και πάει λέγοντας. Και απαιτούν από τους τρελαμένους οδηγούς να τους σεβαστούν.  Να σεβαστούν τα δικαιώματα του ποδηλάτη στη παραλιακή. Αύριο θα κάνουν τα ίδια οι skaters. Kι αυτοί θα απαιτούν να τους σέβονται οι οδηγοί νταλίκας TIR και να μην τους κάνουν τοματοπολτό.

Γι΄αυτό σας λέμε είμαστε ένας κακομούτσουνος λαός που διαρκώς ξαφνιάζεται από τις αποκαλύψεις του κακομούτσουνου εαυτού του… https://kourdistoportocali.com

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top