Δήμος Βισαλτίας : Απορρίφθηκε το αίτημα της ΔΕΥΑΒ για χορήγηση δανείου

-λήψης-3.jpg

Απορρίφθηκε από το δημοτικό συμβούλιο Βισαλτίας το αίτημα της δημοτικής επιχείρησης αποχετευσης και ύδρευσης για την χορήγηση δανείου ύψους 920.000 .

Μάλιστα η δημοτική αρχή σε μια προσπάθεια να εξασφαλίσει τις απαιτούμενες ψήφους (αφού διαθέτει 9 δημοτικούς συμβούλους στο 27μελες Δ.Σ ) .Υπαναχώρησε από την αρχική της πρόταση για δάνειο 920.000 ευρώ και υιοθέτησε την πρόταση του δημοτικού συμβούλου κ Αβραμίδη ο οποίος αντιπρότεινε ποσό 450.000 .

όμως η πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων συντάχθηκε με την πρόταση του δημοτικού συμβούλου κ Αγγελάκη ο οποίος πρότεινε να μην δοθει δάνειο στην ΔΕΥΑΒ


ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ  δειτε εδω τα πρακτικα και την αποφαση

ΕΓΚΡΙΝΕΙ την πρόταση του Δημοτικού Συμβούλου κ. ΑΓΓΕΛΑΚΗ Χ. η οποία έχει ως εξής:

 ΟΧΙ σε οποιονδήποτε δανεισμό που θα αφορά οικονομική ενίσχυση για τη ΔΕΥΑΒ. Παρόντες δημοτικοί Σύμβουλοι κατά τη λήψη της απόφασης είκοσι έξι (26). 

1. Στη λήψη της απόφασης αυτής οι δ.σ.κ.κ.ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ Ι. ΠΛΙΑΚΟΥ Ε.,ΚΟΤΣΑΝΠΑΠΑΣ Χ.,ΜΑΥΡΙΔΗΣ Γ.,ΜΠΑΛΤΗΡΑΣ Ι.,ΜΑΛΑΜΙΔΗΣ Γ.,ΤΣΕΛΙΟΣ Ο.,ΓΚΑΝΙΟΠΟΥΛΟΣ Κ.,ΡΑΚΙΤΖΗ Τ.,ΣΑΜΑΡΑΣ Μ.,ΤΖΙΑΓΚΑΛΟΣ Α.,ΘΕΟΔΩΡΟΥΔΗ Α.,ΔΟΥΒΙΤΣΑΣ Α.,ΤΣΟΛΗΣ Μ. και ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Χ. ψήφισαν την πρόταση του Δημοτικού Συμβούλου κ.ΑΓΓΕΛΑΚΗ Χ.

2.-Ο δ.σ.κ.ΝΤΟΛΚΟΣ ψήφισε την πρόταση του Δημοτικού Συμβούλου κ.ΑΓΓΕΛΑΚΗ Χ με την αιτιολόγηση ότι απορρίφθηκε η αντιπρότασή του λήψη δανείου σε 32 δόσεις . 

3.Οι δ.σ.κ.κ.ΒΑΔΙΚΟΛΙΟΣ Θ.,ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ Ν.,ΑΔΑΜΟΥΔΗΣ Ι.,ΜΠΙΜΠΛΙΑΣ Θ.ΒΑΔΑΡΛΗΣ Β.ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ Α.ΨΑΡΡΑΣ Λ.,ΜΠΑΚΑΛΟΥΔΗΣ Θ και ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ Ν. ψήφισαν την πρόταση του Δημοτικού Συμβούλου κ.ΑΒΡΑΜΙΔΗ Ν. με την οποία συμφώνησε και η Δημοτική Αρχή (Αφορούσε την αλλαγή του ποσού της οικονομικής ενίσχυσης από 920.000,00€ σε 450.000,00 €). 

4. Η δ.σ.κ.ΠΛΑΣΤΗΡΑΚΗ Μ. ψήφισε «ΠΑΡΟΥΣΑ».

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top