Κώστας Καραμανλής : Είμαστε σε αχαρτογράφητα νερά, τόσο για την οικονομία, όσο και για τη δημόσια υγεία.

62260986_2504733206244455_1566869610781736960_n.jpg

Σημεία από τη συνέντευξη του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή στον τηλεοπτικό σταθμό Mega και στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο» με τους δημοσιογράφους  κ. Γιώργο Χουδαλάκη και κ. Άρη Ραβανό…

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία με επιτυχία διαχειρίστηκαν τη διπλή κρίση με τις ροές στον Έβρο και την πανδημία του κορονοϊού και θα μπορέσουν να διαχειριστούν και τη συνέχεια, εκτίμησε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κώστας Καραμανλής μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega και στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο», με τον κ. Γιώργο Χουδαλάκη και τον κ. Άρη Ραβανό.

«Έχει δείξει ο Πρωθυπουργός και η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ετοιμότητα και σοβαρότητα στην αντιμετώπιση και στη διαχείριση των κρίσεων», είπε ο κ. Καραμανλής. Σημείωσε ότι: «Δυστυχώς είμαστε σε αχαρτογράφητα νερά, τόσο για την οικονομία, όσο και για τη δημόσια υγεία. Κανένας δεν μπορεί να κάνει προβλέψεις τι θα γίνει το Σεπτέμβριο», αλλά τόνισε ότι: «Αυτό που έχει κάνει η κυβέρνηση είναι να απλώσει ένα κοινωνικό δίχτυ προστασίας, έτσι ώστε να μη δημιουργηθούν οικονομικές και κοινωνικές αναταραχές, να ανοίξει σιγά-σιγά ο τουρισμός, που είναι αυτό που λέμε η βαριά βιομηχανία της χώρας, έτσι ώστε οι συνέπειες της κρίσης να είναι αρκετά περιορισμένες».

Ο κ. Καραμανλής τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να κάτσει με σταυρωμένα χέρια, υπενθυμίζοντας τα πρόσθετα μέτρα για τον Ιούλιο που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός την Παρασκευή και αναφέρθηκε στην προώθηση παραγωγικών έργων, όπως το Ελληνικό και την επέκταση του Μετρό προς Πειραιά.

Εξωθεσμικά κέντρα και παράλληλη δομή εξουσίας επί ΣΥΡΙΖΑ – Πέταξαν τον Καλογρίτσα σαν «στυμμένη λεμονόκουπα»

Κληθείς να σχολιάσει τις αποκαλύψεις για την αγωγή του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα, ο κ. Καραμανλής έκανε λόγο για εξωθεσμικά κέντρα που λειτουργούσαν τα τελευταία πέντε έτη και μία παράλληλη δομή εξουσίας επί ΣΥΡΙΖΑ. Σημείωσε ότι άνθρωποι, οι οποίοι βρέθηκαν και βρίσκονται κοντά στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, κάνουν σήμερα αυτές τις καταγγελίες. Υπενθύμισε ότι ο κ. Καλογρίτσας ήταν ένας εργολάβος, ο οποίος ξαφνικά βρέθηκε με πολλά έργα και στη συνέχεια βρέθηκε «να τον έχουν πετάξει σαν μία στυμμένη λεμονόκουπα».

Ο κ. Καραμανλής κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα ως αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να πάρει μία ξεκάθαρη θέση, αλλά τα υπόλοιπα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να διαχωρίσουν τη θέση τους από εξωθεσμικές πρακτικές και μία παράλληλη δομή εξουσίας, τονίζοντας: «Πρέπει αυτά τα πράγματα να ξεκαθαρίσουν, για το καλό της Δημοκρατίας πρώτα από όλα».

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top