Κοιτα να μαθαίνεις ….. Mόνο μέσα σε μία μέρα 3.900 Έλληνες πέρασαν από τους Κήπους στη Τουρκία!

khpoi-gefyra-arxeio.jpg

Παράξενος λαός οι Έλληνες. Κι ενώ υποτίθεται ότι είμαστε οργισμένοι με τον Ερντογάν και την απόφασή του να μετατρέψει σε τζαμί την Αγιά Σοφιά μόνο μέσ σε μία μέρα 3.900 Έλληνες, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους ήταν Θρακιώτες πέρασαν από τους κήπους του Έβρου με κατεύθυνση την Τουρκία!

Προφανώς οι συμπολίτες μας έτσι αντιλαμβάνονται το μποϊκοτάζ σε τουρκικά προϊόντα κι υπηρεσίες!

Δηλαδή κάνουμε ότι μπορούμε να ενισχύσουμε τη τουρκική οικονομία.

Έτσι θερμή παράκληση απευθύνει ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς προς όλους τους Έλληνες πολίτες οι οποίοι εξέρχονται τα τελωνεία Κήπων, Ορμενίου και Κυπρίνου να τηρούν αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα ασφαλείας για COVID-19.
Αξιοσημείωτο είναι ότι τις τελευταίες ημέρες εξήλθαν μόνο από το τελωνείο των Κήπων 3.900 Έλληνες, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους ήταν Θρακιώτες!

Συγκεκριμένα ο κ. Πέτροβιτς αναφέρει: “Οι Έλληνες υπήκοοι που εξέρχονται από τα τελωνεία Κήπων, Ορμενίου και Κυπρίνου, οφείλουν να τηρούν αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα ασφαλείας για COVID-19, κατά την παραμονή τους σε Τουρκία και Βουλγαρία, καθώς και κατά την επιστροφή τους. Σημειώνεται πως τις τελευταίες ημέρες (1/7 έως 12/7/2020) και μόνο από το τελωνείο Κήπων, εξήλθαν περίπου 3.900 Έλληνες υπήκοοι, στην πλειοψηφία τους Θρακιώτες. Η πιστή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, αποτελεί υψηλή προτεραιότητα, ατομικής αλλά και συλλογικής μας ευθύνης!”

https://kourdistoportocali.com

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top