Απίθανο : Η Τζάκρη κατακεραύνωσε τον Αδωνι για “ύποπτη” τροπολογία και τελικά… την ψήφισε

fd645cf3817d439bab4fbfd9451a9bbc.jpg

Η αν μη τι άλλο πρωτότυπη ήταν η στάση του ΣΥΡΙΖΑ για την τροπολογία που κατέθεσε ο Αδωνις Γεωργιάδης για την ασυλία των μελών του ΔΣ της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης. Κι αυτό γιατί ενώ κατακεραύνωσε τη ρύθμιση, όταν ο υπουργός Ανάπτυξης απείλησε να την αποσύρει…την ψήφισε και με τα δύο χέρια όπως γράφει ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Σύμφωνα με όσα έγραψε ο ίδιος στο Twitter, αρχικά υπήρξε έκπληξη για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με τροπολογία για την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης.

Όπως γράφει ο υπουργός, ενώ η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη στην τοποθέτησή της κατακεραύνωσε την κυβέρνηση για την τροπολογία που παρέχει ασυλία στα μέλη του ΔΣ της ΕΒΖ, όταν απείλησε ότι θα αποσύρει την τροπολογία, αν δεν την ψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ, η αξιωματική αντιπολίτευση άλλαξε τακτική και είπε ότι θα την ψηφίσει.

Είμαι 13 χρόνια βουλευτής αυτό το σημερινό δεν το έχω ξαναζήσει. Αφού μας κατακεραύνωσε η @tzakri για την τροπολογία μας για την ασυλία των μελών του ΔΣ της ΕΒΖ, όταν της είπα ότι αν δεν την ψηφίσουν θα την αποσύρω….την ψήφισαν…αξίζει να το δείτε όλο για να καταλάβετε, έγραψε ο κ. Γεωργιάδης στο Twitter, βάζοντας και το σχετικό βίντεο. ΆΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΆΔΗΣ

Το “τιτίβισμα” του υπουργού αναπαρήγαγε η “Ομάδα Αλήθειας” και όπως ήταν επόμενο προκάλεσε πολλά σχόλια.https://fonaklas.blogspot.com

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top