Δήμος Σερρών : Θέμα ακύρωσης της συνεδρίασης του Δ.Σ θέτει η Αριάδνη Παπαφωτίου

-λήψης-4-19.jpg

Να μην πραγματοποιηθεί η σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Σερρών , ζητά με επιστολή της προς τον πρόεδρο του οργάνου κ Βασίλη Κατιρτζόγλου η επικεφαλής της ΔΥΝΑΜΗΣ Σερραίων κ Αριάδνη Παπαφωτίου. Στην επιστολή της η επικαλείται την μη εμπρόθεσμη αποστολή της πρόσκλησης της συνεδρίασης .Αλλά και των εισηγήσεων επι των θεμάτων που θα συζητηθούν

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ Κ ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ 

Διαμαρτύρομαι έντονα για το γεγονός  οτι με κανέναν τρόπο –και παρότι ενημέρωσα αρμοδίως-  δεν έλαβα έγκαιρα και εμπρόθεσμα ούτε την Πρόσκληση, ούτε και τις Εισηγήσεις των θεμάτων  του Δημοτικού Συμβουλίου που ορίσθηκε για σήμερα  29/7/2020.

 Επειδή
1) Είναι αδιανόητο να συμμετέχουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο χωρίς να γνωρίζουμε  εγκαίρως και επισήμως ΤΙ θα συζητηθεί  και ΤΙ εισηγείται η Δημοτική Αρχή.
2) Ο Κανονισμός Λειτουργίας  του ΔΣ, ορίζει πως: «Η πρόσκληση επιδίδεται ή γνωστοποιείται στους Συµβούλους τρεις (3) τουλάχιστον πλήρεις ηµέρες πριν από την συνεδρίαση».
3) Το όποιο τεχνικό ή άλλο πρόβλημα επικαλεστήκατε, δεν αποτελεί άλλοθι για την οργανωτική  δυσλειτουργία του κορυφαίου αποφασιστικού Οργάνου του Δήμου.
Απόδειξη ύπαρξης λύσης?  Μου στείλατε πριν λίγες ώρες από το προσωπικό σας mail όσα προβλέπονται, με απόλυτη επιτυχία.


Ζητώ
1) Να ΜΗΝ πραγματοποιηθεί η σημερινή συνεδρίαση και να επαναληφθεί με ορθή τήρηση των προβλεπόμενων.
2) Σύμφωνα με το άρθρο 3 παρ. 7 του ισχύοντος Κανονισμού Λειτουργίας του ΔΣ Σερρών: «Αν κατά τη συνεδρίαση απουσιάσει τακτικό µέλος το οποίο είτε δεν έχει προσκληθεί είτε δεν έχει προσκληθεί εγκαίρως,  η συνεδρίαση είναι ΜΗ ΝΟΜΙΜΗ».

Ευχαριστώ


Αριάδνη Παπαφωτίου 
Επικεφαλής «ΔΥΝΑΜΗΣ Σερραίων».

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top