O Βασίλης Τερζής για τα δώρα της ΚΕΔΗΣ και την διαφήμιση των ΚΔΑΠ

-λήψης-5-12.jpg

Την δική του άποψη για το κόστος της δαπάνης για την διαφήμιση των ΚΔΑΠ της ΚΕΔΗΣ .Αλλα και για τα δώρα που θα δοθούν σε όσα παιδιά κάνουν εγγραφη καταθέτει  ο πρώην πρόεδρος της επιχείρησης κ Βασίλης Τερζής

                                                                                                            Σέρρες, 29 Ιουλίου 2020

Βασίλης Τερζής                                     

Δημοτικός Σύμβουλος                        

ΘΕΜΑ: Η δημόσια προβολή και τα δώρα των Κ.Δ.Α.Π. της Κ.Ε.ΔΗ.Σ

1860 και άλλα 3950 ευρώ, σύνολο 5810 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α, σε δύο τηλεοπτικούς σταθμούς, 20 τοπικά ραδιόφωνα και 10 έγκυρες ιστοσελίδες (site) για δύο μήνες για την προβολή των δράσεων και δραστηριοτήτων των Κ.Δ.Α.Π. & Κ.Δ.Α.Π. Μ.Ε.Α. της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. εν όψει των εγγραφών στο Πρόγραμμα «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» 2020 – 2021.

Γίνεται από όλους κατανοητό πως οι φετινές συνθήκες είναι πολύ δυσκολότερες μιας και έχει αυξηθεί ο αριθμός των ιδιωτικών Κ.Δ.Α.Π. που θα λειτουργήσουν τη νέα περίοδο στον Δήμο Σερρών. Ήδη μεγάλος ο ανταγωνισμός και γίνεται δυσκολότερος και για έναν επιπλέον λόγο, τη σταδιακή και σταθερή μείωση του αριθμού των ωφελούμενων λόγω της υπογεννητικότητας αλλά και της μετανάστευσης και της αστυφιλίας.  

Με κατανόηση αντιλαμβάνομαι την ανησυχία των υπευθύνων της Κ.Ε.ΔΗ.Σ γεγονός που τους οδηγεί στο διπλασιασμό της δαπάνης για την προβολή του προγράμματος αλλά και στην παροχή δώρων όπως: 1) Με απόφαση Δημάρχου, αν και θα προτιμούσα παρά το ότι είναι πολιτικός προϊστάμενος όλων, «με πρόταση του Δημάρχου και την υιοθέτηση από το Δ.Σ και την υπηρεσία» ένα ποδήλατο σε κάθε εγγραφή. 2) Δωρεάν συμμετοχή των παιδιών στις δράσει της Επιχείρησης, μπαλέτο, εικαστικό εργαστήρι «ΑΡΤΙΟ», φιλαρμονική και δωρεάν συμμετοχή των γονιών (μητέρας) στο πρόγραμμα της γυμναστικής. 3) Συνεργασία με τον ερασιτέχνη Πανσερραϊκό και τη δωρεάν συμμετοχή των ωφελούμενων παιδιών στα τμήματά του.

Παρόλα αυτά δε θα πρέπει να ξεχνάμε όλοι και αυτοί που περάσαμε και αυτοί που είναι τώρα και εκείνοι που θα έρθουν, πως η καλύτερη διαφήμιση και προβολή είναι η ίδια η παροχή των υπηρεσιών. Η Κ.Ε.ΔΗ.Σ. ως πρώτη διαχρονικά στο χώρο (από εποχής ΔΕΠΚΑ, γύρω στο 2000) και με τα περισσότερα Κ.Δ.Α.Π, 9 + 1 Κ.Δ.Α.Π. Μ.Ε.Α αλλά και τους περισσότερους εκπαιδευτές, βοηθητικό προσωπικό και ωφελούμενα μέλη στόχευε όλα τα προηγούμενα χρόνια στην πρωτιά και τη διάκριση. Με προγράμματα, δράσεις, πρωτοβουλίες, καινοτόμες ιδέες που προτείνονταν από τους εκπαιδευτές και την υπηρεσία, το κατάλληλο και ασφαλές περιβάλλον και την άριστη υλικοτεχνική υποδομή κατάφερνε να καταξιωθεί και να κατοχυρωθεί στη συνείδηση των Σερραίων.

Η εκτίμηση και αναγνώριση κερδίζεται δεν αγοράζεται, χτίζεται καθημερινά με αγώνα, χαμόγελο, σεβασμό, διάθεση, γνώση, επιστημοσύνη, ικανότητα και φιλότιμο.

Μια καινούργια εκπαιδευτική χρονιά θα αρχίσει, με ιδιαιτερότητες, πολλές δυσκολίες και ασύμμετρες απειλές, με φόβο και ανασφάλεια. Η Κ.Ε.ΔΗ.Σ. και το προσωπικό της απέδειξαν πως στα δύσκολα βγαίνουν νικητές, το Δ.Σ έχει τη διάθεση να στηρίξει, με δουλειά και στόχευση με σύνεση ωριμότητα και προνοητικότητα και σίγουρα πρέπει να γνωρίζει πως όταν αγοράζεις την «εικόνα» η «συντήρησή της συνήθως κοστίζει περισσότερο».        

                                                                                              Με τιμή

                                                                                              Βασίλης Τερζής

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top