Δήμος Σερρών : Ασφαλτοστρώσεις ύψους 5.000.000 ευρώ

-λήψης-6.jpg

Ο κ.Νυχτοπάτης ανακοίνωσε  ότι το επόμενο διάστημα αρχίζει ένα εκτεταμένο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων στον Δήμο Σερρών συνολικού μήκους 23 χλμ και συνολικού προϋπολογισμού 5 εκατ.ευρώ. Στο ποσό αυτό περιλαμβάνονται τα κονδύλια ύψους 1,05 εκατ.ευρώ που εξασφάλισε για τον Δήμο Σερρών ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής.

«Έχουμε αρχίσει ήδη έργα συντηρήσεων. Θα προχωρήσουμε σε παρεμβάσεις σε σημεία που πραγματικά έχουν πρόβλημα και μάλιστα μετά τις 15 Αυγούστου θα ενημερώσουμε τους Σερραίους, ώστε να μας υποδείξουν προβληματικούς δρόμους που χρήζουν ασφαλτόστρωσης. Ωστόσο, σημαντικό ρόλο στον προγραμματισμό των ασφαλτοστρώσεων θα παίξουν οι εργασίες κατασκευής δικτύων φυσικού αερίου και άλλων εταιρειών. Είμαστε σε συνεννόηση με όλους τους αρμόδιους φορείς και περιμένουμε το χρονοδιάγραμμα των εργασιών, που έχουν προγραμματίσει, ώστε το επόμενο διάστημα να περιορίσουμε στο ελάχιστο τις αστοχίες», τόνισε ο κ.Νυχτοπάτης.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ.Νυχτοπάτης στις ασφαλτοστρώσεις στην περιφέρεια του Δήμου Σερρών. «Στις τοπικές και δημοτικές κοινότητες θα πραγματοποιηθούν περισσότερες ασφαλτοστρώσεις από αυτές που προβλέπονται στο τεχνικό πρόγραμμα. Οι πρόεδροι με τα τοπικά συμβούλια θα αποφασίσουν ποιοι δρόμοι θα ασφαλτοστρωθούν. Απλά η τεχνική υπηρεσία θα ελέγξει την αναγκαιότητα αυτών των παρεμβάσεων», εξήγησε.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top