Δήμος Αμφίπολης : Ομάδα εθελοντών δασοπυροσβεστών συγκροτεί ο Ορειβατικός Σύλλογος Πρώτης

-λήψης-11-1.jpg

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Χιονοδρομικός Σύλλογος Πρώτης το τελευταίο διάστημα έχει πραγματοποιήσει κάποιες εθελοντικές δράσεις, με κάποια σχετική επιτυχία!
Χθές, κατά την διάρκεια κλαδέματος του πλατάνου μετά τις ζημιές που υπέστη από την προχθεσινή καταιγίδα, ακούστηκε μεταξύ σοβαρού και αστείου η ερώτηση:”πού είναι οι εθελοντές;”
Εμείς,, λαμβάνοντας υπόψιν το σοβαρό σκέλος της ερώτησης,σκεφτήκαμε, ότι θα ήταν καλό, εκτός απο κάποιες προγραμματισμένες δράσεις, όπου υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος οργάνωσης,να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε και σε έκτακτες καταστάσεις.
Η σημερινή φωτιά στο Παγγαίο, ήρθε να ενισχύσει αυτές τις σκέψεις!
Θέλουμε, λοιπόν, να φτιάξουμε έναν κατάλογο εθελοντών που θα μας δίνει την δυνατότητα πιο άμεσης ανταπόκρισης σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και γι’αυτό καλούμε όποιον συμφωνεί με αυτές τις σκέψεις να δηλώσει το ενδιαφέρον του!
Αντιλαμβανόμενοι, ότι σε κάποιες περιπτώσεις, όπως οι πυρκαγιές δεν αρκούν οι καλές προθέσεις αλλά χρειάζεται και μια στοιχειώδης εκπαίδευση, θεωρείται αυτονόητο, ότι θα ζητήσουμε αυτήν την στοιχειώδη εκπαίδευση απο την Πυροσβεστική Υπηρεσία!

Τηλέφωνα στα οποία μπορείτε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας:
6947184134 (Κωστής Θεοδοσίου-Πρόεδρος)
6976006337 (Νίκος Μπακάλης-Ταμίας)
6979630866 (Αποστόλης Κόντας-Γραμματέας)

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top