Λευκή ισοπαλία στο φιλικό Πανσερραικου – Παραλιμνίου

watermarked-ΔΙΓΚΟΖΗΣ-ΚΑΡΑΜΠΕΤΑΚΗΣ-scaled.jpg

Το πρώτο του παιχνίδι μετά από 159 μέρες έδωσε ο Πανσερραϊκός, αντιμετωπίζοντας σε φιλική αναμέτρηση, η οποία ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα (0-0), τον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Ήταν 8 Μαρτίου όταν οι «κόκκινοι» έπαιζαν το τελευταίο τους παιχνίδι στη Γ΄ Εθνική κόντρα στον Νέστο για την 23η αγωνιστική με τους Σερραίους να κερδίζουν 5-0, αλλά το «λουκέτο», λόγω κορονοϊού, στα πρωταθλήματα τους άφησε σε αγωνιστική απραξία για πέντε μήνες.

 Μετά από 18 μέρες προετοιμασίας για το νέο πρωτάθλημα, ο Πανσερραϊκός έπαιξε το απόγευμα της Πέμπτης φιλικό παιχνίδι στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, με το αποτέλεσμα (0-0) να περνά σε δεύτερη μοίρα.

 Οι δύο προπονητές, Άγγελος Διγκόζης και Νίκος Καραμπετάκης είχαν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν αρκετούς παίκτες και να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα.

 Ο Άγγελος Διγκόζης, χρησιμοποίησε δύο 11αδες. Στο πρώτο μέρος κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Καβουσάκης, ο Ζέρης στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Γερόλυμος στο αριστερό, οι Καλί και Κασμερίδης ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο, οι Ψάλτης και Όμο ως αμυντικά χάφ, οι δύο Αργεντινοί Κόντσι (δεξιά) και Ματτέα (αριστερά) στα άκρα της επίθεσης, ο Τσιμίκας ως επιτελικός μέσος και ο Γκούρτσας  στην κορυφή της επίθεσης.

 Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γιαννακίδης πέρασε κάτω από τα δοκάρια, ο Πατσιαβούρας (υπό δοκιμή) στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Χατζηχρήστος στο αριστερό, ο Γιανναράκης και ο Κουτσίδης ως στόπερ, ο Αναστασόπουλος και ο Τριανταφύλλου στα αμυντικά χαφ,  ο Διγκόζης στη δεξιά πλευρά της επίθεσης και ο Μασκανάκης στην αριστερή και στην επίθεση στο 4-4-2 οι Πέτρου και Ντάλα Κόστα. Κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου ο Παπαβασιλείου πέρασε στη θέση του Πέτρου.

 Ο Νίκος Καραμπετάκης ξεκίνησε με τον Μαδένη κάτω από τα δοκάρια, τον Παπαδόπουλο δεξί μπακ, τον Τουλίκα αριστερό μπακ, τους Κούτλα και Κουτζαβασίλη στα στόπερ, ο Ζαφειρίδης και ο Γκούμας αμυντικά χαφ, ο Χατζάκος δεξί χαφ, ο Γούλας αριστερό χαφ, ο Καρυοφύλλης ως επιτελικός μέσος και ο Δημήτρης Ηλιόπουλος στην κορυφή της επίθεσης.

 Στο δεύτερο μέρος ο Μαδένης παρέμεινε κάτω από τα δοκάρια (στα δέκα τελευταία λεπτά πέρασε ο Γκαϊδατζάκης), δεξί μπακ ο Παπαδόπουλος (στο 60ο Φυλακτούδης), αριστερό μπακ ο Τάκας, στόπερ ο Κοντός (80ο Κρουστάλλης) και ο Γκούμας (60ο Γεωργιάδης), αμυντικά χαφ ο Ζαφειρίδης (60ο Τσιάτρας) και Πεκρής (80ο Τριανταφύλλου), δεξί χαφ ο Ηλιόπουλος (60ο Θανάσης Ηλιόπουλος), αριστερό χαφ ο Πάνος (80ο Καρυπίδης), επιτελικός μέσος ο Νταλίπ (80ο Λαδόπουλος) και στην κορυφή ο Γαϊδαρτζής.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ 

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top