Αστέριος Δουβίτσας : Η ανικανότητα έχει πάει κάτω και από τον πάτο

-λήψης-3-7.jpg

Σκληρή κριτική στην δημοτική αρχή Βισαλτίας ασκεί ο δημοτικός σύμβουλος Αστέριος Δουβίτσας με αφορμή  την βλάβη στην γεώτρηση που υδροδοτεί τον Τράγιλο και την Ευκαρπία.

Οπώς σημειώνει ο κ Δουβίτσας η ανικανότητα της δημοτικής αρχής έχει πάει και πιο κάτω από τον πάτο

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Κ ΔΟΥΒΙΤΣΑ

Αγαπητοι συνδημοτες μου μετα την πληροφόρηση την οποία πήραμε για αλλη μια φορα μεσω Facebook και οχι απο τη δημοτική αρχή και τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΒ Κ. Μασλαρινο ο οποίος συνεχίζει να λειτουργεί μοναχικά για ακομη μια φορα αποδεικνύεται οτι μεγάλα προβλήματα όπως το νερό διαχείριση και εξοικονόμηση είναι στα πολύ μακρινά σχέδια οργάνωσης και λύσης των προβλημάτων απο την σημερινή διοίκηση.
Μια γεώτρηση βγήκε εκτός λειτουργίας και εχουν το θράσος να βαζουν σε λειτουργία γεώτρηση ακατάλληλη η οποία μόνοι τους ενημερώνουν τον κόσμο ότι δεν είναι πόσιμη. Παραμονή της Παναγίας με 35 βαθμους και με τη βοήθεια της εκκλησίας και με μία παράκληση να βρέξει Παναγιά μου ισως μπορέσουμε να πιούμε νερο?
Η ανικανότητα στον τομέα της διοίκησης έχει πάει κάτω και από τον πάτο οταν μεσοβδόμαδα μόνοι τους γιορταζουν την εξασφαλιση των 250.000€ για προβληματα λειψυδρίας. Δεν ζητω απαιτω δημοσια τον πρόεδρο και δήμαρχο της Βισαλτίας οσο αυτος θα πινει γάργαρο νερο στη Σέρρες να στείλει 5 παλέτες εμφιαλωμένο νερο και να τα κάνει διανομή στους κατοίκους του Τραγιλου και της Ευκαρπιας. Ειναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε στην παρουσα φάση.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top