Μέρα25 Σερρών : Συντονιστής ο Παναγιώτης Κοτρώνης;

-λήψης-1-1.jpg

Σε ίδρυση Οργάνωσης Βάσης Δήμου Σερρών προχώρησαν τα μέλη της Οργάνωσης του ΜέΡΑ25 Ν.Σερρών στη συνέλευσή τους τη Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020. Η απόφαση ήταν ομόφωνη και ακολούθησε εκλογική διαδικασία. Ψήφισαν τα παρόντα μέλη, καθώς και τα μέλη που παρακολούθησαν την συνέλευση από σύνδεση  ηλεκτρονικής πλατφόρμας μέσω διαδικτύου. Για την θέση του Συντονιστή εκλέχτηκε ο Παναγιώτης Κοτρώνης ενώ για την θέση του Αναπληρωτή Συντονιστή ο Καρυπίδης Σοφοκλής.

Συνολικά ο απολογισμός δράσης της Οργάνωσης αποτιμήθηκε ως πολύ θετικός με το ΜέΡΑ25 Σερρών να παρεμβαίνει όλο αυτό το διάστημα σε καίρια προβλήματα φορέων του Νομού για ορισμένα από τα οποία κατατέθηκαν ερωτήσεις στη Βουλή από μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΜέΡΑ 25 και δόθηκαν λύσεις.

Έγιναν επίσης επισκέψεις από κλιμάκια της Οργάνωσης σε χωριά του Ν.Σερρών, η Οργάνωση ήρθε σε επαφή με τις τοπικές κοινωνίες, συζητήθηκαν προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους, έγιναν συναντήσεις με Τοπικά Συμβούλια και παρουσιάστηκαν οι προγραμματικές θέσεις του ΜέΡΑ25.  Μια σειρά από Δελτία Τύπου σε ΜΜΕ ενημέρωσαν την κοινή γνώμη για τις δράσεις της Οργάνωσης.

Τέλος αποφασίστηκε η εντατικοποίηση της δράσης της Οργάνωσης, η ακόμα μεγαλύτερη επαφή με την τοπική κοινωνία και ενασχόληση με τα προβλήματα των πολιτών. Στόχος είναι η ίδρυση Οργανώσεων Βάσης  σε κάθε Δήμο του Ν. Σερρών και η ενίσχυση της παρουσίας του ΜέΡΑ25.  

ΜέΡΑ25 Σερρών

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top