Δήμος Αμφίπολης : Σύλληψη 23χρονου διακινητή παράτυπων μεταναστών

-λήψης-1-2.jpg

Στη σύλληψη ενός διακινητή παράτυπων μεταναστών προχώρησαν χθες το απόγευμα στα Κερδύλια Σερρών, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για 23χρονο Ιρακινό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης για παράνομη μεταφορά-προώθηση αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας, ενώ διαπιστώθηκε ότι στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης. Επισημαίνεται ακόμη ότι για τον 23χρονο εκκρεμεί απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τριών ετών για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Το απόγευμα της Τρίτης  εντοπίστηκε όχημα να κινείται στην Ε.Ο. Καβάλας – Θεσσαλονίκης και ακινητοποιήθηκε στο ύψος  των Κερδυλίων προκειμένου να ελεγχθεί.

Σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίσθηκαν στο εσωτερικό του οχήματος, το οποίο ήταν ενοικιαζόμενο, συνολικά 5 αλλοδαποί από τη Συρία, οι οποίοι στερούνταν εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.Προχώρησαν στη σύλληψη ενός διακινητή παράτυπων μεταναστών .Πρόκειται για 23χρονο Ιρακινό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία  για παράνομη μεταφορά-προώθηση αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας, ενώ διαπιστώθηκε ότι στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης. Επισημαίνεται ακόμη ότι για τον 23χρονο εκκρεμεί απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τριών ετών για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top