Σέρρες : Ο Θόδωρος Στρίκος παραμένει στην προεδρία της Ένωσης Αποστράτων

-λήψης-3-4.jpg

Σας γνωρίζουμε ότι, το Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ) της Κεντρικής Ενώσεως Αποστρατων Αξιωματικών Στρατου (ΕΑΑΣ) στη συνεδρίαση της 15ης Ιουλίου εξέτασε τις υποψηφιότητες μελών και αφού αξιολογησε και εκτιμησε το πρωτοφανες παραχθεν έργο, με συντριπτική πλειοψηφία, εξελεξε το νέο Τοπικο Συμβούλιο (ΤΣ) του Παραρτηματος Σερρων, το οποίο απαρτίζεται από τους κάτωθι:

Υπαστυνόμος Β ε.α. Στρίκος Θεόδωρος, ως Πρόεδρος και πάλι.
Αντισυνταγματαρχης ε.α. Καδεμογλου Αλέξανδρος, ως Αντιπρόεδρος και πάλι.
Υποστράτηγος ΕΛ.ΑΣ. ε.α Λαζαρίδης Δημοσθένης ως νέο Μέλος.
Ταγματάρχης ε.α. Καραγιαννίδης Ελευθέριος επίσης ως νέο Μέλος και ο
Λοχαγός ε.α. Δαλγκίτσης Αθανάσιος ως Μέλος και πάλι.
Στο έκτακτο συμβούλιο που επακολουθησε, μετά από εισήγηση του Προέδρου και του Ταμια (Δαλγκιτση) απεφασισθη ομόφωνα και απεσταλη προς έγκριση στην κεντρική ΕΑΑΣ όπως ο Λοχαγός εν αποστρατεία Θεοχαρίδης Βάιος παραμείνει ως επίτιμο μέλος του Παραρτήματος, λογω της πολυετους, υποδειγματικης, πολύτιμης, ηθικής και ανιδιοτελους, προσφορας του στο παραρτημα, ως ισοτιμο μέλος του.

Ευχαριστούμε θερμα το νεο ΔΣ της ΕΑΑΣ για την εμπιστοσύνη που εδειξε στα πρόσωπα μας, εκτιμώντας και αξιολογωντας το έργο μας, την ευχαριστούμε ιδιαίτερα, από τα βάθη της καρδιάς μας και ιδιαιτερως τον Αξιοτιμο κ. Πρόεδρο, ήταν απεριγραπτη η τιμή και η εμπιστοσύνη, η αναγνώριση της προσφοράς μας!!
Υποσχόμαστε οτι θα συνεχισουμε να υπηρετουμε τον Σερραιο αποστρατο και ότι θα μεινουμε προσηλωμενοι στους στοχους της ΕΑΑΣ . Επί 24ωρου βάσεως θα συνεχίσουμε να ειμεθα δίπλα στα μελη μας και για θέματα της αρμοδιότητος μας αλλά και για θέματα μη προβλεπομενα από τα καθήκοντα μας, εξαντλωντας όλες τις προσωπικές δημόσιες σχέσεις μας.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top