Δήμος Ηράκλειας : Τα μέλη της επιτροπής ισότητας ( ονόματα )

dimos_irakleias-696x432-1.jpg

Με απόφαση του το δημοτικό συμβούλιο Ηράκλειας  προχώρησε στην  συγκρότηση της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Ηράκλειας, η οποία αποτελείται από τα εξής μέλη:  

1.Τον κ. Λαζαρίδη Ανέστη, Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, ως Πρόεδρο της Επιτροπής. 

 2.Την κ. Τρέντσιου Γεωργία, υπάλληλο της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ηράκλειας.  

3.Την κ. Κουκούτση Ελένη του Μιχαήλ, δικηγόρο ως εμπειρογνώμων δημότισσα.  

4.Τον κ. Όρλιακλη Γεώργιο του Ιωάννη, ιατρό ως εμπειρογνώμων δημότη. 5.Τον κ. Κοσμίδη Δήμο, δημοτικό σύμβουλο των λοιπών παρατάξεων ως τακτικό μέλος με αναπληρωτή τον κ. Βατμανίδη Σωτήριο, επίσης δημοτικό σύμβουλο των λοιπών παρατάξεων. 

 6.Τον κ. Κουρτίδη Αβραάμ, εκπρόσωπο της Ένωσης Γονέων ως τακτικό μέλος με αναπληρωτή τον κ. Κουντουρατζή Γεώργιο, επίσης εκπρόσωπο της Ένωσης Γονέων.

 7.Τον κ. Γάλλιο Νικόλαο, εκπρόσωπο του Συνδέσμου Ενώσεων Αγροτουρισμού Ελλάδας και του Δικτύου Πολυλειτουργικών Αγροκτημάτων με την επωνυμία «ΑΓΡΟΞΕΝΙΑ» ως τακτικό μέλος με αναπληρώτρια την κ. Γάλλιου Αναστασία, επίσης εκπρόσωπο του Συνδέσμου Ενώσεων Αγροτουρισμού  Ελλάδας και του Δικτύου Πολυλειτουργικών Αγροκτημάτων με την επωνυμία «ΑΓΡΟΞΕΝΙΑ».

8.Την κ. Κεσαρίδου Ανδρεάννα, εκπρόσωπο του Πολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου Ηράκλειας «ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ», ως τακτικό μέλος με αναπληρώτρια την κ. Τζώρτζη Χριστίνα, επίσης εκπρόσωπο του Πολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου Ηράκλειας «ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top