Aνώτερες από το LSE oι Φυλακές Κορυδαλλού

65467287_142037946903688_3697732353821507584_n-e1600064019410.jpg

Το ελληνικό πρωτάθλημα γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικό μια και πρόεδρος της Δόξας Δράμας αναλαμβάνει ο επιχειρηματίας κ. Απόστολος Πετράκης ο οποίος στο παρελθόν είχε καταδικασθεί σε 18 χρόνια κάθειρξης ως φυσικός αυτουργός στην υπόθεση της απαγωγής του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου το 2009.

Ο κ. Πετράκης παρέμεινε στη φυλακή 8 χρόνια και όπως λέει και ο ίδιος δικαιούται μίας δεύτερης ευκαιρίας.

Αυτό αποδεικνύει ότι οι ελληνικές φυλακές και ειδικά οι φυλακές Κορυδαλλού είναι ανώτερες του London School of Economics (LSE) μια και βγάζουν πετυχημένους επιχειρηματίες όπως ο κ. Πετράκης.

Σήμερα στις 3 το μεσημέρι θα δώσει τηλεοπτική συνέντευξη στο STAR Boρείου Ελλάδος.

Το ελληνικό πρωτάθλημα αποκτά πλέον νέα αίγλη ενώ είναι τέτοιος ο ανταγωνισμός των επιχειρηματιών που εμπλέκονται ώστε είναι σίγουρο ότι από εδώ μπορεί να ξεπεταχθεί και ο νέος Τραμπ. Καθότι άμα έχεις επιβιώσει ως ιδιοκτήτης ομάδας στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα στη ζωή σου.

Πιστεύουμε ότι μάνατζερς σαν τον κ. Πετράκη πρέπει να αναλάβουν και το δημόσιο για την ακρίβεια τους οργανισμούς του δημοσίου για να δούμε εάν σ΄αυτή τη περίπτωση θα υπάρχουν εργατοπατέρες που θα τολμούν να κατεβάζουν τους ρελιέδες επειδή έτσι γουστάρουν.

Επειδή ουδεμία κυβέρνηση δεν τολμά να μεταρρυθμίσει το δημόσιο και να ακουμπήσει τις πλουμιστές αγελάδες του δημοσίου οι οποίοι πλέον βρίσκονται σε τηλεργασία η εμπλοκή επιχειρηματιών όπως ο κ. Πετράκης ως μάνατζερς στο Δημόσιο θα άλλαζε το πρόσωπο του Δημοσίου μέσα σε μία νύχτα. Μέχρι να πεις κείμενο.

Με τον ίδιο τρόπο που η Νάπολη αποκρατικοποίησε την αποκομιδή των σκουπιδιών. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος από το να απαλλαγούμε από το θλιβερό δημόσιο οπότε και σαφώς στηρίζουμε την απόφαση του Κρητικού επιχειρηματία να αναλάβει την ιστορική Δόξα Δράμας. Όπως λέει και ο ίδιος>Ποτέ μη παρακαλάς για κάτι που έχεις τη δύναμη να κερδίσεις.

Η υπόθεση της απαγωγής Παναγόπουλου είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο πριν μία δεκαετία και μάλιστα είχε προκαλέσει αίσθηση πως τελικά δεν βρέθηκαν τα λύτρα, ύψους περίπου 30 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με παλαιότερα δημοσιεύματα.

Το νέο αφεντικό της Δόξας έχει αποφυλακιστεί βεβαίως κι έχει αφήσει πίσω του όλες τις περιπέτειες του παρελθόντος, συνεχίζοντας τη ζωή του στο Ρέθυμνο.

 Σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε δηλώσει πως: «Ο κάθε άνθρωπος μπορεί να κάνει ένα λάθος στη ζωή του, αλλά δικαιούται δεύτερης ευκαιρίας, όταν την έχει κερδίσει. Κι εγώ είμαι οκτώ χρόνια στη φυλακή – θεωρώ δίκαια μεν – αλλά πλήρωσα για το λάθος μου»

 Σε άλλη συνέντευξη που είχε δώσει παλαιότερα ο Απόστολος Πετράκης, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο STAR, είχε πει πως: «Δεν σκοτώνω για λεφτά. Δε θα το έκανα ποτέ στη ζωή μου αυτό. Θα σκότωνα μόνο για να προστατεύσω την οικογένειά μου και τον εαυτό μου, για κανέναν άλλο λόγο.

Δυστυχώς εκείνη την εποχή που έγινε η απαγωγή Παναγόπουλου, η αστυνομία και κάποιοι πολιτικοί παράγοντες, λόγω της δολοφονίας Γρηγορόπουλου και όσων ακολούθησαν, βρήκαν μια σανίδα σωτηρίας με την υπόθεσή μας και τα έβαλαν όλα μαζί. Χρέωσαν δηλαδή σε ανθρώπους πράγματα με τα οποία δεν είχαν καμία σχέση. Εγώ βρέθηκαν ξαφνικά μπλεγμένος με συμβόλαια θανάτου για τα οποία δεν έχω κατηγορηθεί», είπε.

Επιπλέον είχε μιλήσει και για τη σχέση του με τον Βασίλη Στεφανάκο: «Με τον Βασίλη είχαμε άριστες προσωπικές σχέσεις. Τον θεωρούσα φίλο μου, ήταν ένας από τους πιο υπέροχους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Ξεχώριζε από όλο το κομμάτι της παρανομίας, ήταν καλλιεργημένος, μορφωμένος, με αρχές και αξίες, είχε άποψη».

https://kourdistoportocali.com

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top