Πανσερραϊκός: Νέος προπονητής ο Πέτρος Στοΐλας

watermarked-4456519-scaled.jpg

Ο Σερραίος, Πέτρος Στοΐλας, είναι ο νέος προπονητής του Πανσερραϊκού. Ο 38χρονος τεχνικός επιστρέφει στα «λιοντάρια» μετά δύο χρόνια αφού την περίοδο 2017-18 κλήθηκε, ίσως στην πιο δύσκολη στιγμή του συλλόγου, να καθίσει στον πάγκο ενώ ουσιαστικά στην ομάδα δεν υπήρχε διοίκηση.

Κατάφερε να οδηγήσει τους «κόκκινους» σε μια εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη με 3-0 στο Ηράκλειο επί του Εργοτέλη αλλά στο τέλος ήρθε ο υποβιβασμός.

Ο Πέτρος Στοΐλας είναι προπονητής κάτοχος πτυχίου UEFA PRO κι αν νεαρός σε ηλικία έχει ένα «γεμάτο» βιογραφικό, ως προπονητής στο τοπικό πρωτάθλημα των Σερρών, έχει διατελέσει προπονητής στην Μικτή ομάδα της ΕΠΣ Σερρών και στην 2η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αλλά και σκάουτερ στην Εθνική Παίδων Ελλάδας.Ο Πέτρος Στοΐλας κάθισε στον πάγκο των Τρικάλων και της Κέρκυρας ως πρώτος προπονητής, ενώ ήταν συνεργάτης του Σωτήρη Αντωνίου (σε Σπάρτη), του Παναγιώτη Σπανού (σε Δόξα και Κέρκυρα) και του Κώστα Βασιλακάκη (σε Δόξα). Όσοι γνωρίζουν τον Πέτρο Στοΐλα μιλάνε για έναν άνθρωπο που τον χαρακτηρίζει η σοβαρότητα, η ευγένεια, η ταπεινότητα ενώ οι παράγοντες του Πανσερραϊκού εκτίμησαν το γεγονός ότι είναι Σερραίος που όταν κλήθηκε στα δύσκολα ήταν εκεί, είναι καταρτισμένος και φιλόδοξος προπονητής και φυσικά γνωρίζει την ιστορία και το μέγεθος του Πανσερραϊκού αλλά και το Σερραϊκό ποδόσφαιρο.

H ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, με τον προπονητή Πέτρο Στοΐλα. Η εξέλιξη του επιτυχημένου πλάνου προς την κορυφή περνά μέσα από έναν νέο προπονητή, που διαθέτει γνώσεις προπονητικής επιπέδου UEFA Pro, με εμπειρίες στις δύσκολες κατηγορίες του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Καλή επιτυχία στο έργο ενός Σερραίου προπονητή που η καταξίωση του περνά από τον Πανσερραϊκό».

ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top