Δήμος Σιντικής : Ως 30/9 η διόρθωση τετραγωνικών ακινήτων

-λήψης-2.png

Από το Υπουργείο Εσωτερικών ανακοινώθηκε ότι, παρατείνεται η προθεσμία διόρθωσης των αδήλωτων τετραγωνικών μέτρων μέχρι 30.9.2020.

Υπενθυμίζεται ότι, οι δηλώσεις αυτές θα διαβιβάζονται από την ΑΑΔΕ στην Υπηρεσία Εσόδων του οικείου Δήμου για επεξεργασία και υπολογισμό κάθε οφειλόμενου ποσού ΤΑΠ ή δημοτικών τελών, για το αποτέλεσμα του οποίου θα ενημερώνεται ο ενδιαφερόμενος ιδιοκτήτης.

Η ρύθμιση καλύπτει: A) επιφάνειες ακινήτων που είχαν δηλωθεί ελλιπώς, B) επιφάνειες ακινήτων τα οποία δεν δηλώθηκαν ποτέ για την υποβολή τους σε δημοτική φορολογία, Γ) επιφάνειες ακινήτων που δεν ηλεκτροδοτήθηκαν ποτέ.

Η ρύθμιση αφορά: 1) ιδιοκτήτες κτισμάτων ή οικοπέδων που δεν τα έχουν δηλώσει στον Δήμο, 2) όσους ιδιοκτήτες έχουν δηλώσει ακίνητα με μικρότερο εμβαδόν από το πραγματικό.Η δήλωση υποβάλλεται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση tetragonika.govapp.gr.

Για τυχόν πρόσθετες πληροφορίες,οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά κατά τις ώρες 08.00-15.00 με το Τμήμα Εσόδων του Δήμου Σιντικής στο τηλέφωνο 2323350233.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top