Σέρρες : Απόπειρα κατάληψης στο 4ο γυμνάσιο -Η πυροσβεστική έκοψε την αλυσίδα

.png

Κατάληψη επιχείρησαν να κάνουν σήμερα το πρωί μαθητές του 4ου γυμνασίου Σερρών, οι οποίοι αντιδρούν στο θέμα της μάσκας.

Οι ελάχιστοι μαθητές περίπου 15 , στην πλειονότητα τους από το γυμνάσιο , δεν επέτρεψαν βάζοντας μια αλυσίδα στην πόρτα, σε εκπαιδευτικούς και μαθητές να μπουν στο σχολείο. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες στο σημείο έφτασε μετά από λίγα λεπτά ένας γονέας ο οποίος και επιχείρησε να τραβήξει τους κάδους μπροστά από την είσοδο με αποτέλεσμα τα παιδιά να φοβηθούν και να φύγουν.

Ο διευθυντής του Σχολείου κος Δημήτρης Σωτηριάδης ειδοποίησε τον διευθυντή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κ Στέλιο Ρίζο ο οποίος έφτασε επίσης στο 4ο λύκειο Σερρών θέλοντας να μιλήσει με τους μαθητές.

Λόγω του ότι οι εκπαιδευτικοί δεν ήταν δυνατό να μπουν στο σχολείο κλήθηκε η αστυνομία ώστε να ανοίξει την πόρτα, χωρίς ωστόσο αυτό να είναι εφικτό.

Λίγα λεπτά αργότερα στο σημείο κλήθηκε και η πυροσβεστική όπου με τροχό κατάφερε και άνοιξε την κύρια είσοδο.

Οι υπόλοιποι μαθητές βλέποντας ότι επιχειρήθηκε κατάληψη στο σχολείο τους αποφάσισαν να φύγουν και να επιστρέψουν στα σπίτια τους με αποτέλεσμα σήμερα στο 4ο γυμνάσιο και στο 4ο λύκειο να μην γίνουν μαθήματα

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top